sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Lisää siivousta ja järjestelyä

Tämä pikkukaappi oli meidän makkarissa ennen. Nyt siirsimme sen alakerran aulaan. Kaapissa on Vaarin lapsuuden ankka ja auto, missä on nukke kuljettajana:) Nalleja, joista yksi (keskimmäisellä hyllyllä vasemmalla) on Vaarin autoon ostamani seurustelumme alussa:)) Ylhäällä oleva taulu, missä Jeesus siunaa lapsia on lastemme huoneesta heidän ollessaan pieniä:)
Tykkään pikkukaapista ja jotkut voivat ihmetellä, miten keski-ikäinen mamma haluaa leluja noin keskeiselle paikalle...minä haluan ja uskallan olla oma itseni kaikkien hömpötysteni kanssa;)
Äitini lainasi pitsipeittoa vierahuoneeseen juhlien ajaksi, koska suloinen tilkkupeitto on Eijalla (blogista Neulaa ja lankaa 2) työn alla.
Kolme keskimmäistä tyynyä on tehnyt Titi ja nuo vaaleanpunaiset on tehnyt muistaakseni Johanna:)) Blogimaailmassa olen tutustunut näppäriin ja ihaniin naisiin, jotka osaavat tehdä mitä vain:))

Muuten se MAHTAVA pölypilvi, jonka näitte Pirkanmaalta tulevan, tuli Kivimäestä;) Äiti ja tytär täällä laitteli paikkoja kondikseen. Synttärisankari äitini siivosi mökin, pihasaunan ja aitan viikonloppuna ja mammeli pyöri uudella puolella silitellen ja siivoten. Huomenna töihin aamuun ja sitten jatketaan taas:) HYVVEE yötä:)

4 kommenttia:

Kris kirjoitti...

no jopas ;) sieltäkö se kamala pölypilvi tulikin... ;)
kuuntele nyt kuules: jos siivoat ja hääräät koko ajan niin olet aivan loppu juhlapäivänä, ja saatat nukkua koko päivän... muista levätä myöa!
hyvää yötä ja kauniita unia!!

Sara kirjoitti...

Ihana pikkuinen kaappi ihanineen tavaroineen.. Täällä taisi olla samanmoinen pölypilvi ja se tuli noista meitin matoista kun niitä pihalla pölläyttelin :) (mistä tätä hiekkaa oikein tulee) Mukavia Syyspäiviä Kivimäkeen!!!

Irmastiina kirjoitti...

Ihana virkattu peitto!

Minullakin oli mammani virkkaama, mutta annoin sen tyttärelleni, kun minulla anoppi vainaan virkkaama.

Riitta kirjoitti...

Minä en ainakaan ihmettele pikku kaappisi sisältöä,meillä löytyy noita aarteita pitkin kotia ;D
Iloa aherrukseesi ♥