lauantai 10. syyskuuta 2011

Juhlat kaapeissa ;)

Mammeli on sellainen tapaus, että kaapit on usein mullin mallin....ne siivotaan pakon edessa yleensä AINA...ja nyt ne on siivottu...sillä eihän sitä tiedä jos vaikka äitini synttärit vietetään kaapeissani;)

Kollaasi on kodinhoitohuoneestamme ja pukuhoneestamme, jotka ei useinkaan päivänvaloa kestä...., mutta nyt tällä hetkellä uskalsin kuvata ne, kun olen siivonnut. Tykkään noista kaapeista alakaapit on vaniliaa ja yläkaapit suklaata...sopii siis herkkusuun makuun;)

Pukuhuoneessa on kahdessa paikkaa lasitiiltä.


Tämän hyllyn alla on penkki, missä voi saunaan mennessä riisutua. Penkin alla on kaksi vetolaatikkoa, jossa säilytetään saunapyyhkeitä. Paneli seinässä on tervaleppää.

Tämä koristehomma kiinnitettiin tänään pukuhuoneeseen.
Mammelilla on taulussa sanko kädessä ja Vaarilla koussikka ( sana on karjalasta ja sitä olen käyttänyt koko ikäni...vaarille tämä on löylykauha). Nallet olen huovuttanut.

Sydämen tilauksesta teki Sydänmaami:))

Tämän päivän on siis rätti heilunut...loput ikkunat pesty, keittiön kaapit pesty ja järjestetty....yläkerran kirjahylly pesty ja järkätty, valaisimet pesty koko huushollista ym..... huomenna jatketaan harjoituksia.....ihanaa, kun tulee puhdasta:))

14 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihana pukuhuone ja ihana taulu mammelista ja vaarista...♥

Heli kirjoitti...

Kaappien siivous on minun lempipuuhaa! Useinkin, kun pitäis siivota ihan muualla, aloitan sieltä valmiiksikin jo suht siisteistä kaapeista.. meillä vois siis hyvinkin viettää kaikenlaiset juhlat nimenomaan kaapeissa!

Mukavaa siivoilun jatkoa!

Peurankello kirjoitti...

Ihailen sinua<3

PikkuBertta kirjoitti...

Kaunista...no siivous on nyt sitten tehty...lopussa kiitos seisoo:)

Askartelin itte kirjoitti...

Oi että sulla on kaunis koti. Kauniita yksityiskohtia. Mukavaa sunnuntaita:)

Riitta kirjoitti...

Rauhoituhan välillä ja nauti vaikka sitä vaniljaa ja suklaata ♥
Hauska teksti tuossa sydämessä ;D

Sirutuuli kirjoitti...

Ihania juttuja, sydämen teksti on hauska :)

Taina kirjoitti...

MOIKKA MOI!! Eikös olekin kiva kun juhlien alla tekee suursiivouksen vähän kuin pakon edessä. Juhlien jälkeen on pitkään ihana olo, kun on ensin siivonnut nurkat ja sitten vielä juhlatkin onnistuvat hyvin. Itse olen aivan samanlainen siivoaja juhlien alla.Riemukasta juhlaa teille inne Kivimäkeen!!Oliko verhot sopivat??

Anu kirjoitti...

Oi miten nättejä tavaroita ja tuo taulu on aivan ihana! <3

Kukapa siivois mun kaapit...;) On niin äärettömän mullinmallin ettei mitään määrää. Ehkä minäkin vielä joku päivä...*syvä huokaus*

Anonyymi kirjoitti...

Hei,nauratti niin tuo koussikka,se on tuttu ja kotoinen sana omassa arjessani jo lapsesta asti,harvoin kukaan muu sitä käyttää kuin me "karjalaiset" Puhdasta tulee kotiinne,siivous onkin sitä parasta sisustusta.Kelpaa sitten puhtaassa saunassa heittää koussikalla vettä kiukaalle.

Leila

JACQUELINE kirjoitti...

Beautiful photos, lovely Blog...thank you for the inspiration.

lots of love from switzerland
Jacqueline ♡

http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

Eija kirjoitti...

Kauniita kuvia. Ihana tuokoriste nalleineen... ;D

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi saivartelu, mutta sana on vaniljaa, ei vaniliaa.

MaMMeli kirjoitti...

Hihhh...tuo mammelin äidinkieli on vinksallaan niin kuin koko mammeli...virheitä teen koko ajan ja minua se ei haittaa;)