torstai 8. syyskuuta 2011

Monessa liemessä ;)

KIITOS VIIME POSTAUKSEEN SAAMISTANI SYDÄNTÄLÄMMITTÄVISTÄ KOMMENTEISTANNE!

Ei sitten millään ehdi koneelle blogikierrokselle ja postauksetkin täytyy tehdä puoliunessa. Vähän yli viikko enää Äitini synttärijuhliin ja hunnigolla ollut huusholli täytyy puunata juhlakuntoon. Mahdolliset ja mahdottomat paikat täytyisi saada kuntoon...antaisikohan pomo pitää ensi viikolla päivän ommoolommoo;)

Töissä oli eilen vanhempainilta ja sieltä suoraan menin Näpsä-käsityökouluun loppuajaksi. Aloimme tekemään rautalankalintua ja sitä intopiukassa jo vääntelin, mutta nyt ei saa lintuun päin katsoakkaan vaan pölyhiukkasiin.....

Nyt täytyy mennä kyllä pehkuihin, että jaksaa pienten perässä huomenna töissä viilettää....nuorin siellä on 10 kk ja vanhin 3v 3 kk.....joten menoa ja meininkiä piisaa:)

8 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Voi, minä niin tykkäisin niiden pienten kanssa touhuta ;D Mielenkiinnolla odottelen minkälainen lintu siitä metallilangasta syntyy...

Riitta kirjoitti...

ajatuksia herättävä oli tuo edellinen postauksesi ♥
Voimia sinulle juhla puuhailuihin !

Irmastiina kirjoitti...

Voimia täältäkin...♥

tellupa kirjoitti...

Niin ne uudet harrastukset vie mukanaan.
Hyvää viikonloppua Sinulle.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanaa viikonloppua!!

Nina kirjoitti...

Toivottelen iloa ja puhtia juhlien järjestämiseen! :)

Peurankello kirjoitti...

Hei, tein sun Vanhanajan omppukakun ohjeella anopille ja ystävälleen herkkua:) Laitoin linkinkin sun blogiin:) Hyvää tuli ja aioin tehdä usemmankin kerran, oli niin näpsäkkä ohje!

Marge kirjoitti...

Ystäväin voimia juhlajärjestelyihin! Muista jättää voimavaroja vähän talteenkin, jotta jaksat pirteänä nauttia juhlistakin!:)

Haliiii sinua tämä immeinen nyyyt...♥