keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Arki

Kylläpäs otti koville arkeen ja töihin palaaminen. Aamulla olsi ollut NIIN ihanaa jäädä peiton alle, mutta armoton kello ei antanut rauhaa.....Tai jos totta puhutaan, kello kyllä antoi rauhan, kun nappia painoi, mutta Vaari ei...Hän kun on mammelin luotettavin herätyskello ollut jo melkein 30 vuotta;) Taas oli niitä aamuja, kun kysyin Vaarilta, että etkös kultani olekkin voittanut lotossa? Mutta vastaus oli vanha sama tuttu...."köyhyys jatkuu..." Ei muuta kuin vaatetta niskaan ja töihin! Töissä oli kyllä aika leppoisaa, kun lapsia oli paljon lomalla. Vielä pari työpäivää ja sitten on taas viikonloppu:)

Tänään veimme Vaarin kanssa sitten lampaat sisälle. Tokihan ne pääsevät ulkoilemaan viikonloppuna, jos vain on mukavaa ilmaa. Mitähän kanat ja Armas tuumaavat, kun naapurit ovat tulleet taas talvikotiinsa? Kuvia nyt ei tähän hätään lampaista ja kanalan väestä ole, kun kamerasta on akku loppunut. Kamera on nyt latauksessa ja huomenna saan sitten kuvata uutta ihanaa tilkkupeittoanikin:) Joten huomiseen, HEIPPA !

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

=)

Riitta kirjoitti...

Voimia arkeen :) Viikonloppu jo ihan kynnyksellä ♥

Hannele kirjoitti...

Kivaa torstaita! :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hyvää alkavaa viikonloppua!!

Marge kirjoitti...

Hei Ystäväin!♥

Oi, sinulla jo loppui syysloma, mutta kohtahan on taas viikonloppu;)
Aivan ihanasti kirjoitettu postaus!♥
Teillä oli varmasti mukavaa pienellä reissullanne!

Minulla alkoi eilen pieni syysloma:)
Olen sairastellut piiiitkää flunssaa (n. 7-8 viikkoa). Välillä enemmän välillä vähemmän...Nyt syön vahvoja antibioottteja, joten toivotaan parasta.
Työt kyllä tuntuvat, kun siellä puuhaa puolikuntoisena....Otan siis syyslomani rauhallisesti, pientä puuhastelua, lepoa ja huomenna siskon kansaa Tampereelle, ihanaa!:)Äitinikin oli pari yötä pitkästä aikaa eli mukavaa lomaa jo ollut:)

KIITOS niiiin ihanista sanoistasi minulle blogissani!!!♥ OLET IHANA!!♥

Hauskaa viikonloppua!!