lauantai 19. marraskuuta 2011

Kädentaitomessuilta terveisiä

Terveisiä Tampereen messukeskuksesta...jalat on ihan poikki ja mieli täynnä uusia ideoita:) Ihmisiä ja näytteille asettajia oli TOOOOOSI PALJON!!!

Tämän ihanan enkelimallin bonggasin yhdeltä osastolta ja tämä oli mielestäni hieno idea tehdä vanhasta lehtipaperista.
Olin käsityökeskuksen järjestämän reissun mukana. Ensiksi kävimme tutustumassa käsi- ja taideteollisuuskeskus Verkarannassa. Siellä oli tällä hetkellä Ritva-Liisa Pojalaisen näyttely-Muodon juhlaa, johon tutustuimme. Verkarannassa on myös myymälä, jossa myydään kaikenlaista kivaa.
Sitten ajoimme messukeskukseen. Napsin muutaman kuvan, kunnes kuulin eräältä mieheltä, joka totesi vaimolleen, että kuvata ei saisi täällä messutiloissa. En tiedä onko tuo totta, koska sillaista varoitusta en missään nähnyt ( poistin kuvia kommenttien jälkeen, kun sain palautetta, että oikein isolla oli lukenut kuvauskielto! Eihän mammeli mitään nähny,t kun ampasi niin kuin "lontoon sumuun" sisälle;) )

Ensimmäistä kertaa olin kädentaitomessuilla ja olin yllättynyt mitä kaikkea siellä oli myynnissä.
Kyllä ihminen on kekseliäs:)Toinen toistaan hienompia ideoita pursusi pöydissä.
Materiaaleja oli laidasta laitaan.....
Villiinnyin ihan kaikesta uudesta. Ostinkin muutaman joululahjan ja materiaaleja mm.joululahjoihin ja joulukortteihin. Huomenna esittelen teille ihania ostoksiani:)

Olin muuten ihan kivassa seurassa koko päivän. Olisin kyllä halunnut tavata ja ihmetellä messujen tarjontaa kahden hyvän blogiystäväni kanssa, mutta he eivät päässeet tulemaan:( No, mutta kyllä minä viihdyin ihan hyvin tämänkin ystäväni seurassa. Hän kun nimittäin kulki mukisematta pitkän päivän kanssani juuri sinne minne minä halusin.....nimittäin mammeli;) Tuli mieleeni siinä kulkiessani, että hyvä kun on lapset tehnyt nuorena, niin nyt saa rauhassa humputella:)

Hyvää lauantai-iltaa kaikille teille :)

11 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Voi olisin itse niin halunut tuonne tulla myös, kiva kun valoitit messun antimia valokuvilla. Outoa ettei oliis saanut kuvata.

t.maiju

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Vähänkö oon kade .. uuh.. miekii olisin halunnu olla siellä mukana. Mutta enhän mie sua luitani liikkeelle minnekkään tiältä ettään perältä :-) Tytär soitteli sieltä ja kyseli haluisinko jotain .. ja miehän halusin.. saa nähä mitä tilasin :)
Sulla on ollu taas niin ihanat postaukset et tippa on ollu linsissä niitä lukiessa.. huumorissa ja muuten tunteisiin vetoovina .. kiitos.
Uteliaana jään odottamaan mitä olet messuilta mukaasi saanu.
terveisin hanne

Malli kirjoitti...

Kiva postaus! Messuilla ei saa kuvata osastoja! Aika iso kieltolappu oli sisääntulo-ovessa!
Kiva tämä sinun blogisi! Edelleen;)

Siirisofia kirjoitti...

Olisipa ollut niin mukava taas olla mukana, mutta ehkä ensi vuonna.Noilla messuilla on niin paljon katsottavaa ja huoh! myös ostettavaa. Tuo kuvauskielto on varmaan siksi, että moni näytteilleasettaja pelkää, että messuilta haetaan vain ideoita ja malleja kopioidaan.Ainakin tällaista olen kuullut.
Mukavaa viikonloppua:)

Malli kirjoitti...

Otin minäkin sieltä muutaman kuvan: mm. lapaskisasta.
Siirisofia on oikeassa! Ei varmaan missään saa kuvat, mutta luvan voi kysyä...

Anonyymi kirjoitti...

Niinkuin jo edelliset kommentoijat ovat kirjoittaneet, niin se kieltolappu oli jo heti ulko-ovessa. Kuvata toki sai jos kysyi luvan. Toki ymmärrän kiellon, koska varmaankin kopioitsijoita on liikkeellä. Toki itseäni tuo kuvauskielto harmittaa, liian monta ihanaa ideaa liian lyhyenä aikana sisäistettynä on mahdoton yhtälö. Toivottavasti edes osan muistaisin. Mutta taas oli niin vallan ihanat messut.
T:Het

Mari kirjoitti...

Varmasti on ollut kivat messut! Tuo enkeli on ihana <3

emmi kirjoitti...

Voi, tuolla olisi ollut ihana käydä ja varmasti olikin :) Kiva idea tuo enkeli! :)

Irmastiina kirjoitti...

Ihana enkeli...voisin itsekkin kokeilla valmistaa tuollaisen...ei varmasti yhtä hieno tule....☺

Kris kirjoitti...

Moikka! Ihanaa että sinulla on ollut hyvä päivä - jaksaa taas, kun on rentoutunut!

Marika kirjoitti...

Ihania juttuja. Tuo "lanka " on kyllä mielenkiintoinen uutuus, olen sitä ihmetellyt kaupoissa. Lusikka- koru oli ihan kaikista paras, tosi ihana:)