sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Sunnuntai on lepopäivä :)

 Tämän söpön oravan, jonka ostin kirppikseltä haluan ensin esitellä. Ostin tämän eurolla ja ajattelin, että kerään näitä Kivimäen vanhaan torppaan. Ennestään minulla on tälläinen kisu, jonka sain lahjaksi ystävältäni täyttäessäni 8-vuotta.

 Sitten pieni säästövinkki....en tykkää yhtään niistä uusista energiasäästölampuista, kun ne ovat NIIN rumia! Siksi laitoin nyt kruunuihin joka toisen hehkulampun 15 w ja joka toisen 25 w. Ennen kaikki oli 25 w ja kokeilin vaihtaa kaikki 15 w, mutta ne eivät antaneet tarpeeksi valoa. SIIS nyt löytyi sopiva valaistus ja vähän sähköä säästyy;)

Tänään olen viettänyt ihanaa lepopäivää. Kävimme aamulla Vaarin kanssa kirkossa ja sen jälkeen kirkkokahveilla seurakuntatalossa. Meidät myös siunattiin yhteisvastuukerääjiksi ja aloitammekin keräyksen tulevalla viikolla. Äänestämässä kanssa käytiin ja loppuilta jännitetäänkin tuloksia......Minulle on tärkeää, kummasta ehdokkaasta tulee presidentti. Itse koen, että Presidentti on arvojohtaja.

PS. Ethän laita mahdolliseen kommentiisi oman ehdokkaasi nimeä, sillä en halua nimetä heitä enkä blogissani mainostella;)
 

NYT hyvää Runeberginpäivää teille kaikille ystävilleni ja juokaapas hyvät iltakahveet;)

9 kommenttia:

Omapäinen arkeilija kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Katariina kirjoitti...

Ihana orava!

Aana kirjoitti...

Suloinen pieni orava.

Olen kanssasi ihan samaa mieltä siitä, että energia-lamput ovat TODELLA RUMIA:)
Hyvä sähkönsäästö-vinkki, pitääpä itsekin ottaa käyttöön.

Oikein ihanaa alkavaa viikoa Sinulle ja rakkaillesi!

JaanaElina kirjoitti...

Suloinen orava.

Ihanaa uutta viikkoa sinnekin.

tuksu kirjoitti...

Suloinen orava! Hauska keräilykohde!
Toivotan teille sinne mukavaa uutta viikkoa!
tuksu

mallamarja kirjoitti...

Heips! Tuli söpöstä kurresta lapsuus mieleen, mullakin oli samantapaiset kisu ja koira lapsena. Talven iloja teidän porukoille ja perukoille toivottaa mallamarja

Anonyymi kirjoitti...

Vaalien tuloksessa ei sinänsä ollut mitään yllättävää, mutta vähän kyllä harmittaa. Arvojohtajan olisin minäkin halunnut. Mutta onnea uuden presidentin työtehtäviin. Runebergin tortuilla ollaan herkuteltu kolme päivää, kun perjantaina jo leivottiin. :)

Omapäinen arkeilija kirjoitti...

... jaa siksi olit poistanut kommenttini, kun mainitsin siinä nimen. Olen erittäin tyytyväinen yli miljoonan äänestäjän kannanottoon.

emmi kirjoitti...

Ihana tuo posliiniorava! :) Aurinkoista viikkoa sinne!