torstai 22. maaliskuuta 2012

Nojatuolinvaltaaja:)

Alman pitää olla aina siellä missä mammakin.....nytkin kun mamma on koneella, Alma makoilee nojatuolissa:) Lupasin kertoa kokemuksia furminaattorista...nyt sitä on käytetty vajaa viikko. Karvanlähtö on vähentynyt huusholliin ja Almaa silittäessä ja helliessä ei karvaa ole suut ja silmät täynnä. Tietysti karvaa kuitenkin lähtee ja löytyy;) MUTTA olen erittäin tyytyväinen silti tuohon laitteeseen:)

Meillä päin alkaa Rakkaat haukut koirankoulutuskursseja erilaisiin tarpeisiin.....taidan lähteä Alman kanssa sinne, kun välillä tuntuu, että Alma ei ymmärrä mitä haluan .......ja minä en ymmärrä aina Alman käytöstä. Alma on kyllä niin lempeä kaikille ja suloinen, mutta työllistää kyllä aikalailla enemmän kuin pikkukoirat. Tässä kirjoitellessani tuo kaunokainen on siirtynyt jalkojeni juureen nukkumaan.....kuka minusta nyt enemmän voisi tykätä kuin tuo muru? <3

Huomenna vietänkin illan muutaman työkamun kanssa...entinen pomomme tulee vieraaksemme. Juttelemme ja herkuttelemme yhdessä...ihanaa viikonloppu:)

Hei muuten! Osaako joku neuvoa/tietää mistä johtuu, että läheskään kaikkiin blogeihin en pysty kommentoimaan????

8 kommenttia:

Magdalena kirjoitti...

Beautiful dog :)

Anonyymi kirjoitti...

enpä osaa pikkukoirista sanoa kun ei itsellä ole koskaan ollut,mutta oma labukkani olkoon miten työteliäs vaan on kuitenkin niin sitoutunut minuun ettei sellaista näe kuin elokuvissa jossa nenäliinalla on käyttöä.koira rakastaa ihan satasella.

Askartelin itte kirjoitti...

Ihana Alma:)

Anonyymi kirjoitti...

Tykkääkö Alma et häntä imuroidaan. Harjauksen jälkeen kantsii vielä imuroida koira. Loputkin irtokarvat saavat kyytiä. Näin meillä tehdään.

Mukavaa ilta työkavereiden kanssa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle.

Tarja

Irmastiina kirjoitti...

Niilo on samanlainen...aina siellä missä minäkin.
Jalkojen juurella nukkumassa, kun koneella olen...:)

Hauskaa iltaa ja hyvää viikonloppua sinulle!

ikki kirjoitti...

Voi me istutaan Klauksen kanssa samalla nojatuolilla ja kumpikaan ei ole pieni. Mä iso ja Klaus 40kiloinen sakemanni uros. Mutta hyvin mahdutaan!
Karvat lähtee meilläkin ja kuraa tulee sisään samanverran.
Mutta pois en antais!

Kotomon Taina kirjoitti...

Söpö sohvan valtaaja! Oikein mukavaa viikonloppua ja iltaa työkamujen kanssa!

Hymyilevä tyttönen kirjoitti...

Minulla toinen kisuista samanlainen...siellä kisu, missä minä <3

Valoisaa viikonloppua!!!

Tulehan osallistumaan arvontaan!