torstai 17. toukokuuta 2012

Tuliaiset reissusta

 Kassit väärinä me mummelit aina tullaan reissusta.....Toiset matkustajat kun raahaavat juotavaa kassi ja kärrykaupalla, me mummelit tuomme aina jotakin tuliaisia jälkikasvuille. Siskollani on 5 lasta ja 11 lastenlasta ja minulla 4 lasta ja neljä lastenlasta ja kaikille haluamme tuoda jotakin pientä. No itsellekkin tietysti aina tulee ostettua jotakin. Nämä kaksi olkalaukkua halusin itselleni ja

tämän kettumyssyn talveksi päiväkodin ulkoiluun.

Pojilleni toin nämä t-paidat, mutta vanhempi taitaa saada molemmat, kun nuorempi ei huolinut, kun oli tekstiä ja nyt ei kuulemma saa olla;)


Laivat ja palapelin sai muru 1,5 v ja unirätin ja sukat "ukko" 1,5kk

Angry birds paidat Jepu 8v ja Aaro 5v. Siskoni osti ihania mekkoja lastenlapsilleen....minä en ainakaan toistaiseksi voi mekkojen perään muuta kuin huokailla;)

Herätyskellon Neiti unikeko;)

Palapelejä toin tuliaiseksi osastolleni töihin.

Spiraalihuivilankaa käsityömyymälästä itselleni ja maksoi alle 10e yhteensä:) Pitsiä askarteluun ja Neidille kynsilakkasetti, jolla saa koristella kynnet ( krakeloitua, vai mitenkä se sanotaan? ).

Ostin toiselle miniälle maalaisromanttisen ompelurasian Tallinnasta ja laivalta ostin kaikille karkkia ja nuoremmalle miniälle ja esikoiselle Pentikkiä. Neiti sai myös mustan käsilaukun. Eniten pyrin aina tuomaa sille lapselle joka on kotona vielä <3 Tykkään ostella tuliaisia...ainoa hidaste siinä on vain tuo raha;)

Mukavaa helatorstaita kaikille! Me menemme Aaron kerhokirkkoon illalla ensin ja sen jälkeen katsomme Suomen peliä niin kauan kuin ehdimme...ehkä kaksi erää. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta:))

6 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Mietinkin juuri, että mammeli on pistänyt rahan menemään...:D
Mutta aivan ihania tuliaisia ja nuo itsellesi ostamat laukut ovat ihania...:)

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Aivan ihania postauksia !
Voin vain kuvitella kuinka teillä on ollu hauskaa .. ja ostokset saavat näin lukijankin hyvälle mielelle. Noin minäkin tekisin jos joskus reissuun eksysin .. ostelisin säkkikaupalla tuliaisia toisille .. itsellehän jää ne ihanat muistot :) Hyvä vaan et otit itsesikin huomioon noissa ostoksissa :-)
Meillä on todella hellepäivä tänään siispä aurinkoiset terveiset Mammeli t. hanne

Vekarus kirjoitti...

Ihanat laukut!

Mukavaa loppuviikkoa!

tarutikki kirjoitti...

Tuo kettumyssy on aivan ihana:) Lapset ovat aina innoissaan, kun hoitajilla on jotain hauskaa päällä. Ilmeisen mukavalta reissulta mukavat tuliaiset löysit.
Onneksi jääkiekossa tuli parasta:)

Ruusa kirjoitti...

Ompas kivoja tuliaisia ja niin monelle! :)

Villiviini kirjoitti...

Katsopa blogiini, siellä on sinulle terveisiä.