maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kirppisjuttuja ja askartelua

 Vaarin kanssa kävimme tänään kirppiksellä ja teimme löytöjä samasta pöydästä.....Vaari iski silmänsä kahvimyllyyn, minä vanhoihin nappeihin.....

 ja IHANIIN kynttilänjalkoihin. Napit oli eri pöydästä kylläkin, mutta kynttilänjalat ja kahvimylly taisivat olla erään tutun pöydästä....ainakin kaikki jutut oli niin ihania, että luulisin tuntevani niiden entisen omistajan:) Nyt nämä ihanuudet ovat kivimäessä ja kahvimylly tulee olemaan markkinoilla kahvilan rekvisiittana;)

Pikkumaatuskat saivat tänään mangneetit selkäänsä ja kirjan kansista askarreltiin lisää sydänjutskia:)

NIIN ja kaunis kiitos taas ihanista kommenteista.....Niina: Laitan mainosta markkinoista mielelläni vielä blogiini ja paikallislehteen tulee myös:)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi IHANA kahvimylly,tahtoo kanssa ja kynttilänjalat,ihania ootte löytäneet :)

Kesäkukka kirjoitti...

Kivat löydöt ;)

Söpöjä nuo maatuskatkin!

Sesse kirjoitti...

Minäkin pääsin eilen taas pitkästä aikaa kahdellekin kirpparille, on ne vaan niin piristäviä :)

Irmastiina kirjoitti...

Ihana kahvimylly...tuollaisen löydön haluaisin minäkin teihdä...:)

Kris kirjoitti...

Ihanat löydöt!
Vanhoissa kahvimyllyissä on tunnelmaa :)
Miten olisi pikakurssi näin blogin kautta ;) Minulla on siis lampaanvillaa säkillinen. Suoraan lampaista leikattua ja paperisäkkiin tungettua. Viimevuotista...
aloitan ilmeisesti pesusta, ajattelin kokeilla ensin, ottaa ihan vähän villaa ensin, kädenlämpöistä vettä mihin sekoitan nestemmäistä mäntysuopaa ja annan seisoa yön yli!! ennen pesua pitää varmaan ottaa enimmät roskat, oksat heinät ja kakat pois... meneeks tää nyt ollenkaan oikein?? miten paljon voin "pestä"villaa? uskaltaako hämmentää sitä siinä vedessä? Entäs kuivuminen? Ajattelin lähinnä käyttää villaa huovutukseen...mitään lankaa siitä ei tule ikinä ;)
ei ainakaan mun käsittelyssä;)

Marianne kirjoitti...

Siitä tulee niin uskomattoman hyvä fiilis, kun löytää kirppikseltä jotain sellaista, jota ilman ei enää jatkossa pystyisi elämään. Vaikka niin kuin tuo teidän ihqu kaffemylly :)