lauantai 28. heinäkuuta 2012

Puuhakas päivä

Kuva on otettu Savonlinnasta saimaan sillankaiteella oli tälläisiä kukkaistutuksia monta...monta......


Tämän päivän mammeli puuhasi vaarin kanssa Tampereella. Olin äitini apuna, kun hän järjesti isäpuoleni sisaruksille tapaamisen. Laitoimme soppaa ja kahvia.....Iltapäivästä tuli vielä siskoni tytär miehineen viiden lapsensa kanssa ja esikoisemme perheineen. Oli mukava kaunis ja mukava päivä...Isäpuoleni sisarukset alkavat myös vanhenemaan ja koskaan ei tiedä milloin viimeisen kerran näkevät täällä maanpäällä. Toivotaan, että mahdollisimman moni saisi nähdä Taivaan kodissa toisensa:) Sisarussarja on ollut vanhempiensa esirukousten lapsia <3

Huomenna ajattelin mennä vähän siivoamaan vanhaa torppaa markkinoita varten. Ajattelin myös laittaa jo esille myyntituotteitani sinne, koska loppuviikosta kuitenkin on vielä paljon tekemistä ja sitä paitsi minulla alkaa työt maanantaina ja SE jos mikä haittaa näitä minun hömppötyksiäni ;)

5 kommenttia:

Siirisofia kirjoitti...

Työt tosiaan hiukan haittaavat harrastuksia, mutta ne hömpötykset ovat tärkeitä, koska pitävät mielen virkeänä!
Mukavaa viikonloppua!!

Marianne kirjoitti...

Sellaista se on, se elämänmeno. Täällä olla porskutetaan, kunnes "aika ja sattuma kohtaavat kaikkia" :) Nautitaan siis olostamme! Mukavaa myyjäisvalmistelua sinulle!

Eloise kirjoitti...

Mekin ajelimme Savonlinnan läpi viikko sitten ja noihin sillankaiteen upeisiin istutuksiin ei voinut olla kiinnittämättä huomiota! Voisi moni kaupunki ottaa mallia, petunia ei ole edes kallis kukkamateriaali, tosin, sateisina kesinä taivasalla haasteellinen, kukat kun eivät tykkää kastumisesta. Ihmeen hyvässä kuosissa ne tuolla silti olivat...

Mari kirjoitti...

Työt tosiaan haittaavat vapaa-aikaa :) Enää yksi viikko lomaa jäljellä... Olisi niin kiva jatkaa vaan lomailua! Mukavaa markkinoiden järkkäilyä ;)

Pohdiskelija kirjoitti...

Ovatpa UPEAT kukat!!!!