maanantai 26. helmikuuta 2018

Vaarin synttärit

 Vaari täytti pyöreitä, mutta ei halunnut juhlia. Mammeli ja lapset kuitenkin tiesi mistä vaari tykkää. Ainakin mansikkakakusta.
 Jääkiekko on vaarin intohimo. Omasta perheestä tulee jo hienot joukkueet, että saadaan jääkiekko pelit käyntiin. Vaari teki hattutempun, mutta paras pistemies taisi olla Tähtisilmä 7v. Jääkiekkoa harrastavat pojat eivät olleet pelin jälkeen moksiskaan,mutta muut pelaajat olivat aika vaivaisia, hihii.

 Pienet jotka eivät jaksaneet kauaa luistella leikkivät pihassa.
 Eno ja siskonpoika huilailevat välillä ja tekevät suunnitelmia toisten päänmenoksi.
 Juhlittiin Kopsamon kauniissa maalaismaisemissa ja vuokrattiin kylätalo lämmittelyyn ja herkutteluun. Esikoisemme katselee komiaa 5 pojan katrastaan ja miestään, joka pelasi myös jääkiekkoa.
 Kihlapari poseeraa kylätalolla lämpöisessa ja viihtyisässä paikassa. Kuopus ja Nalle myös pelasivat ja kuopuksemme on kivasti aina höpsö kun ylittää itsensä ja hulluttelee.
 Eno nuorimman siskon pojan kanssa makailee lattiatyynyllä. Eno on niin tykätty ja odotettu kaveri. Kaikki pojat tykkäävät enosta, koska eno on aidosti kiinnostunut lasten kuulumisista. Toivon, että luoja suo tälle pojallemme vielä lapsia ja lapsille luotettavan ja hyvän äidin. Pojastamme tulisi rakastava ja huolehtiva isä :)
 Voiko olla suloisempaa kuvaa, kun serkut seuraa mitä ulkona tapahtuu.
Tälläisistä juhlista vaari tykkäsi. Ei vieraita eikä puheita vaan rentoa yhdessäoloa rakkaiden kanssa. Kaikki lapset perheineen oli mukana juhlimassa Isää ja Vaaria siis voiko enempää toivoa :)

4 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

Ihanat juhlat ja juhlijat♥ Oikein paljon onnitteluja sinne ja mukavaa helmikuun loppua:)♥

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea vaarille!

Sirkku kirjoitti...

Saimmepas me sentään mahdollisuuden kurkistella Vaarin juhlapäivän viettoa ja toivottaa onnea, Taivaan Isän varjelusta ja paljon terveyttä tuleviin päiviin. Ja täytyy sanoa, että tunsin kyllä mansikkakakun maunkin suussani.
(Huomasin taannoin fb:sta, että meillä taitaa olla yhteisiä ystäviä Kangasniemellä.)

MaMMeli kirjoitti...

Hei kiitos taas kaikille teille jotka olette jaksaneet kommentoida:) Sirkku:Juu minäkin olen huomannut, että meillä on yhteinen ystävä <3 Minä olen Sirpan lapsuuden kaveri:)