sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Tuftaamista

Enkelin siipiä tuftasin viime kerralla näpsässä. Tämä kuva on ns. nurjapuoli, miltä tuftaaminen suoritetaan tuollaisella tuftausneulalla. Oikealta puolelta siivet näyttää kauniilta. Pohjakangas pinggotetaan tuollaiseen kehikkoon, jossa on pienet terävät naulan tai neulanpäät, siksi tuo teippi päällä, että kädet ei tule verille. Homma oli aika raskasta, mutta mukavaa. Taidan joskus toistekkin tuftata:) Tuohon pohja kankaaseen aion vielä kirjailla psalmista: "Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet."


Päivä on ollut TOSI väsyttävä....Ensin tyttären ja lastenlasten kanssa funparkissa monta, monta tuntia ja sitten äidin luona, kun hän tarvitsi apua. Adrenaliini kiehuu vieläkin, kun ampulanssi väen kanssa "tappelin":(  Voisiko heidän koulutukseensa lisätä vähän empatian tai ihmissuhdetaitojen opiskelua. Onneksi kaikki on nyt paremmin!

JA LAPSET NAUTTIVAT TÄYSILLÄ PÄIVÄSTÄ ONNEKSI :)

7 kommenttia:

tarutikki kirjoitti...

Näytäthän valmiin työn sitten täällä:)
Sinulla mahtui monenlaisia tunteita tähän päivään.
Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

Marianne kirjoitti...

Taitava mammeli! Täällä käydessä saa aina inspiraatiota itselleenkin :)

Henkkumaaria kirjoitti...

Tuftaus on mukavaa. Itsekin kokeilin sitä kässäkoulussa. Valmistuin viime keväänä käsityökoulu Helmin aikuisten ryhmästä. Silloin tuftatessa haaveilin omista tuftausvälineistä, mutten korkeahkon hinnan takia raaskinut ostaa. Kun ei nimittäin tiiä, oisko tullut tehtyä niillä sitten kuitenkaan. Odotan innolla valmista työtäsi kuvina!

Kupla kirjoitti...

Halaus sinulle!

Mirstaakkeli kirjoitti...

Näyttää hyvältä näin väärinkin päin. Tahdon myös nähdä valmiit siivet. Joskus saman asian kanssa paininut olen minäkin ja jopa siitä huomauttanut kyseisille ammatin edustajille mutta meitä on niin monia ja monet jää asemallekkin. =) Jaksamisia päivääsi kuitenkin.

Mömmeli kirjoitti...

Olisi kiva nähdä siivet valmiina. Tsemppiä arkeen!

Anonyymi kirjoitti...

Heissan Mammeli!:)

Tuftaus on itselleni täysin outo "laji". Näytti mielenkiintoiselta. Näytäthän työn valmiina?
Sinulla taitaa olla raskaat ajat! Lähetän luoksesi lämpimiä ajatuksia ja toivotan voimia ja paljon siunausta! Muistathan ystäväni pitää huolta myös itsestäsi, jotta jaksat!♥
Lämpimin haluksin, Marge