torstai 15. marraskuuta 2012

Joulu tuntuu jo varpaissa

Ensimmäiset joulutortut on paistettu ja maistettu:) Tein ne Myllynparhaan torttutaikinasta, mutta ei mielestäni ollut hyviä. Mitä taikinaa sinä käytät joulutorttuihin?

Joululehtiä olen alkanut myös katselemaan ja muutaman uudenkin olen jo ostanut. Niitä selatessa saa hyviä ideoita ja lisää ideoita pääsen lauantaina pyydystämään kädentaitomessuilta pirkkahallista:) Huominen vielä töissä aherretaan ja sitten alkaa viikonloppu!

6 kommenttia:

Askartelin itte kirjoitti...

Olen myös leiponu tortut Myllynparhaasta taikinasta, tortut menee, että vilahtaa:)Mukavaa viikonloppuaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sunnuntain taikina on paras!

Mamma kirjoitti...

Aijai,tortut on hyviä..Sunnuntain taikinaa käytän sikälimikäli valmiista tehään.Aino astiasto on kaunis sekin.Mukavaa viikonvaihetta :)

Emäntä Pohojanmaalta kirjoitti...

Kyllähän se omatekoinen taikina olisi parasta,mutta tosi isotöistä.Kätevää tuo kaupan taikina.Paljon täytettä ja ehkä voitelu munalla ja ropsaus raesokeria pinnalle,niin eiköhän ala maistua,Mukavaa joulunodotusta ja kunnioittava hatunnosto järjestelmälliselle kirjaamiselle.Itsellä ei siihen riittäisi energiaa,mutta auttaa varmasti monessa asiassa.

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti Myllyn paras, mutta VOITAIKINAA, muissa maistuu margariini varsinkin lämpiminä. Taidankin mennä kaivelemaan pakastimesta taikinaa ja paistaa pellillisen torttuja, nam!

t. Vilma

Anitta kirjoitti...

Itse tehty rahkavoitaikina on parasta ja helppoa tehdä, mutta siitä tehnyt tortut eivät oikein säily eli tulevat syödyiksi liian nopeasti.