sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kriittinen kriitikko ja tuftausta

 Muistatteko kun kerroin, että Näpsässä tuftasin. Tässä on nyt tulos: "Enkelin siivet"
 Läheltä nämä näyttää tälläiseltä. Tuftausneulassa oli kolme lankaa valkoinen, luonnonvalkoinen ja valko/hopea. Ajattelin kirjailla vielä alle tekstin, joka on psalmista.......
 Isänpäivää vietettiin tänään esikoisen ja hänen nuorimman poikansa kanssa (vanhemmat pojat olivat isänsä luona), nuoremman pojan perheen kanssa, neidin sekä tietysti Vaarin:) Vanhempi poika tulee alkuviikosta käymään. Vaarin kanssa vietiin Isäni haudalle kynttilä ja kävimme Vaarin isän luona kahvilla. Joskus sanonkin Vaarille, että olemme puoliorpoja, kun Vaarilta on kuollut äiti ja minulta isä........

Akseli järjestelee tässä mammalan leluja.
Akselin pikkusiskoa/pikkuveljeä odotellaan jo jännittyneinä, silla Akselikin syntyi laskettua aikaa aikaisemmin.

Olenkin joskus kertonut, että tiukin kriitikkoni tässä blogitouhussa on nuorempi poikani. Palautetta tulee säännöllisesti;)
Kirjoitin tähän aluksi, mistä hän minua kritisoi, mutta poistin sen, koska jotkut anonyymit ottivat sen liian vakavasti........Meillä kun puhutaan aina suoraan asioista ja ne ei tarvitse olla mitään maata mullistavia. No vaikeaahan toisten on ymmärtää kokonaisuuksia, kun vain palasista täällä kertoillaan. Joten anonyymit, ottakaa rauhassa niin mekin;)

10 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Voi Mammeli! Kirjoitapa Poikasen iloksi oikein kunnon muistelupläjäys Poikasen varhaisvuosista ja kysy lupa lapsuuskuvien julkaisuun.


Kun siipien kirjailu on valmis, näytä meille sitten vielä koko työ ja sen sijoituspaikka.

Anonyymi kirjoitti...

Tuskin poikasi haluaa sen enempää juttuja kuin muutkaan lapsesi, mutta lasten tasapuolinen kohtelu on välillä todella vaikeaa. Oli sitten kyse lahjoista, lastenhoito avusta, blogijutuista jne jne. Näin ulkopuolisena lukijana olen huomannut kyllä joitakin seikkoja kirjoituksistasi. Jännästi sitä vain rivien välistäkin välittyy tiettyjä asioita.

tuksu kirjoitti...

:) Kirjoita juuri samoin, kuin tähänkin asti!
:) Ihania juttujasi!
Halaus!!!
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

Olisin kyllä sinuna jättänyt tämän kirjoittamatta julkisesti jos poikaasi yhtään ajattelet. Ymmärrän kyllä häntä oikein hyvin.Olen kiinnittänyt tähän huomioni jo ennen ESIKOISESI eroa.

Hannele kirjoitti...

Ihanat siivet! Iloa uuteen viikkoon :)

Anonyymi kirjoitti...

jätä omaan arvoon kaikki nomettömät kirjoitukset ja jatka samaan malliin!!Minä ainakin luen aina nautinnolla sun kirjoitukset ja huumori mielessä.ei meillä muillakaan aina elämä ole päivänpaistetta,mutta kootaan onni pienistä sirpaleista ja puhalletaan perheenä yhteen hiileen.Se on jaksamista se.Halauksin,astan emäntä

Tarleena kirjoitti...

Mua ihan rupesi täällä naurattamaan, kun heti sait kirjoituksellasi taas anonyymit huutelemaan omiaan :) Voi parkoja, maailmassa on niin paljon "paranettavaa" ja kommentoitavaa.

Ihania kirjoituksia sinulla ja niin sinun näköisiä. Käyn niitä aina välillä kurkkimassa, vaikka en useinkaan ehdi kommentoida.

Mamma kirjoitti...

Hih,oispa hauska nähä mistä ne anonyymit pillastui :D Halit Mammelille <3

Anna kirjoitti...

Jokohan on jotain tapahtunut?

blogissani on jotain sinulle.

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos ystävät <3