torstai 14. maaliskuuta 2013

Isovanhempienpäivä päiväkodilla

 Muutama viikko sitten päiväkodista lähti postiin lastenlasten askartelemat kutsukortit isovanhempienpäivään mummuille ja papoille. Tänään työpaikallani ja lastenlasten hoitopaikassa vietettiinkin sitten sitä odotettua isovanhempien päivää ja paikalle olikin saapunut runsaasti mummuja, pappoja, mammoja ja vaareja. Koko aamupäivän saivat vieraat touhuta lastenlasten kanssa leikkien, muovaillen ja väritellen. Teema olikin, että talo elää tavallaan, vieraat tulee ajalaan. Elimme siis tavallista päiväkotiarkea, että mummut ja papat näkivät mitä lapset touhuavat päivähoidossa. Isompien osastolla askarreltiin enemmän ja eskareilla kylvettiin myös pääsiäisruohot.

Pääsinhän minäkin vierailemaan mamman ominaisuudessa eskarissa ja juomaan lapsenlapsen kanssa mehut ja kahvit. Pelasimme yhdessä myös kivaa väripeliä ja leikimme koottavilla.Vaarikin poikkesi katsomaan eskarilaisen touhuja, mutta pikkuisen osastolla missä mammakin työskentelee vaari ei poikennut, sillä pikkuinen nukkui autuaana ulkona vaunuissa päiväuniaan.

Lapset olivat innoissaan mummujensa ja pappojensa vierailusta. Meistä hoitajistakin tuntui niin hyvältä kun näimme lasten nauttivan läheisyydestä, lämmöstä ja huomiosta mitä isovanhemmat heille antoivat. Luulen, että kaikille jäi päivästä hyvä mieli:)

4 kommenttia:

Minnukka kirjoitti...

Kuulostipa ihanalta päivältä :)
Onnea on olla isovanhempi <3

-tarjah- kirjoitti...

Kuulosti mukavalta. Itse en ole vielä isovanhempi, mutta kummitytön eskariin olen päässyt kummitätinä, isovanhempia kun ei ole, se oli aivan huippupäivä :)

sara kirjoitti...

Nuo on tärkeitä päiviä pienen lapsen elämässä ja mummojen ja vaarien elämässä...
Mukavaa Viikonloppua

Peurankello kirjoitti...

Mahtavit tuollaiset päivät! Omalle luokallenikin mielelläni järjestäisin, mutta on niin monia, kenellä isovanhemmat asuvat ulkomailla, niin kaukana tai heitä ei enää ole, joten ihastelen muiden järjestämiä!