tiistai 21. toukokuuta 2013

Illan rauha

 Illan rauha hiipii Kivimäkeen meluisaan. Väsyneet se hiljaa peittää teltallaan. Taivas on kuin käsi suuren Jumalan. Yllä kaiken melskeen yllä maailman. Herra öin ja päivin kiitän Sinua, sillä tiedän, että olet valveilla:)

Tämä Pekka Simojoen laulu tuli mieleeni, kun tänä iltana kuljin kameran kanssa kivimäessä. Luonto ja sen kasvu saa aina minut kiitolliselle mielelle!


Kuvassa näkyy pikku-kukkamaani, mihin kylvin erilaisia kesäkukan siemeniä sekä sipulimaa. Vieressä hernettä harson alla.
 Jos joku on ihmetellyt, että missä Vaari on "luurannut" viime aikoina??? Vastaus on se, että ULKOTÖISSÄ!!!! Mansikat on putsattu,
 perunaa on jo maassa ja LISÄÄ hernettä.

 Vaari on myös tehnyt aika urakan siistiessään nurmikon reunat ja kivetyksen reunat.
 Niin tip top on Vaari kaiken laittanut:) Tässä on vain murto-osa siitä kaikesta mitä Vaari on näin keväällä tuolla ulkona tehnyt...On mulla vaan niin ahkera ukkeli:)
Hilman ja Helmiinan kesäkodin "piha" on alkanut lupaavasti vihertää ja ensi viikolla neitoset muuttavat kesälaitumellensa:)

6 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Kaiken tämän kauniin kevään keskellä sinula on hyvä mies, joka tekee noin paljon kaikkea pihassanne. Kyllä on iloon aihetta kun hänen kättensä jälkiä katsoo!

Mia kirjoitti...

Sulla on hurjan ahkera ja taitava Vaari :) Kaikenlaisia aarteita sitä maa päällään kantaa.

Lämmintä alkavaa kesää!

Nettimartta kirjoitti...

Silmiä hivelee nuo suorat mansikkarivit ja kukkapenkit. Kyllä tulee satoa kesällä. Nom nom nom.

tuksu kirjoitti...

Uskomattoman paljon tuolla pihalla tehdään työtä, joka ei varsinaisesti edes näy, mutta jos jättää tekemättä, sen huomaa!
Mukavaa viikon jatkoo sinne Kivimäkeen!
tuksu

Irmastiina kirjoitti...

Kovasti on vaari urakoinut...:)

Taina kirjoitti...

reipas vaari siellä, ja ihana kun "tyttöset" pääsee pian kesälaitumille! :)
kerrohan tutuille terveisiä!
kauniita kesäpäiviä ja mukavaa viikonloppua teille!