perjantai 24. toukokuuta 2013

Ilta tulee liian pian....

Voi, että kun koko ajan on ilta ja yö!!! Ei sitten millään ehdi tehdä kaikkea mitä pitäisi...No ei kai kun tekee välillä noita hölmöläisen hommia. Vaidoimme Neitosen kanssa yläkerran aulan kaikkien huonekalujen paikkoja,,,ison hyllystön, kulmasohvan, sohvakaluston ja telkkaritason. Purimme hyllyn osiin jne. Kun olimme saaneet kaikki uusille paikoille totesimme, että huonolta näyttää ja ei kun kaikki takaisin omille paikoilleen. Huh, huh totesi vaari meille ja puisteli päätään;)

Tänään olen tehnyt kotivinkin uudella ohjeella kaksi raparperikeikauskakkua juhliin...Olen sellainen juhlien valmistelija, että aina nuo leipomukset tuppaa lisääntymään, kun juhlat lähenee. Itselleni lupasin, että teen vielä kaksi vadelmajuustokakkua ja sitten loppu leipominen!!!

Ripustin myös uudet verhot keittiöön ja keittiön erkkeriin. Vaarin kanssa yhdessä laitoimme erkkerin sivustavedettävään uuden istuinkankaan. Ulkokukkia myös istutimme yhdessä kahteen laatikkoon pelargonioita ja markettoja sekä kahteen isoon ruukkuun runkomarketat.

Huomenna menen esikoisen kanssa käymään Tampereella...Pitäisi ostaa matto ruokailuerkkeriin ja muuta pientä. Tytär ostaa myös itselleen juhlamekon kesän juhliin ja saan olla makutuomarina.....Pitäisi löytää kuulemma hieno ja edustava sillä miesystävän sukulaiset näkevät hänet ensimmäistä kertaa:)

5 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Ihanoita hommeleita teillä siellä...Täällä kuuntelen satakieltä avvoimesta ikkunasta :)

mummeli kirjoitti...

Ihanaa kiirettä! Pian se sitten ihan pikkuisen hellittää, kunhan juhlat on onnellisesti ohi.
Kaikkea hyvää ja voimia kiireeseesi!

tuksu kirjoitti...

Teillä siellä toimintaa, hengästyttää, lukiessakin :)
Mukavaa ostosretkeä. Minäkin menen Tampereelle tänään, on Äidin jälkeen perunkirjoitus... Raskas päivä siis edessäni.
Mukavaa viikonloppua teille!
tuksu

Irmastiina kirjoitti...

Kiireistä on teillä pitänyt!
Noiden huonekalusiirtojen kanssa tuppaa välillä käymään noin....:)

Anonyymi kirjoitti...

Saisinkos sen keikauskakun ohjeen ? Kiirettä ei ole. Sitten kun ehdit / jaksat.

Tsemppii viime hetken valmisteluihin.

Tarja