torstai 2. toukokuuta 2013

Kevättakki

Tässä tämä takki josta aikaisemmin kerroin Mammelin "kevätmuoti postauksessa". Takista saa hihat nostettua napeilla ylös ja tykkään myös tuosta isosta kauluksesta. Viikon päästä astelen sitten punaisissa Tallinan kaduilla:)

Ikkunoiden pesu on nyt hyvällä mallilla. Neiti kyllä voitti, koska on pessyt jo kaikki yläkerran ikkunat. Minulla on vielä alakerrassa keittiön ja pesuhuoneen ikkunat pesemättä ja sitten LOPPU! Kuka ihme halusi rakennusvaiheessa paljon ikkunoita;) Mammeli siis tarjoaa ristikkoperunat ja kebabit Neitoselle voiton kunniaksi hänen valitsemassaan paikassa:)

Huomenna on jo perjantai ja taas vapaata:))) Toivotaan aurinkoista viikonloppua!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että ikkunanpesu-urakka on loppumassa. Sama homma täälläkin riesana. Vieraat ihalee kuinka valoisaa meillä on, kun on paljon ikkunoita, joo - tietäisivätpä vain... Muuten samanlainen takkikin minulla on kuin sinulla. Lahden Luhdan tehtaanmyymälästä olen ostanut. Mukavaa juhla-aikaa sinne. t. Ella

Marikki kirjoitti...

Täällä vielä ikkunat pesemättä ja saavat vielä jonkin aikaa ollakin, nyt on vähän muuta mielessä..:) Siellä jo hyvä malli;)
Mammeli, tuo takki on todella kaunis!
Toivon sinulle, ystäväin, oikein kivaa viikonloppua!!♥
Ps. Muistahan vähän levätäkin kaiken touhuilun välillä:)

♥:llä Marikki

Pohdiskelija kirjoitti...

Kivan pirteä takki! Sopisi mullekin, peittää pepun ja isosta kauluksesta tykkään minäkin! Eikä ole väriltään hrmaahiirulainen <3