torstai 18. heinäkuuta 2013

Perhe kasvaa

 Äidin onnea:) Hellä kanasella on nyt kaksi poikasta. Yksi löytyi pesästä kuolleena ja lopuista munista ei tullut mitään. Olin vähän huolissani kun Hellä ei lähde pesästään vaan kökötti munien päällä ja pikku-tipuset eivät saa ruokaa. Niinpä otin loput munat pois ja  nyt toivottavasti Hellä alkaa enemmän hoivat poikasiaan. Tämä kuvassa oleva tipu on terhakka, mutta toinen on vaan emonsa alla.
 Tänään haimme sitten suloisen Manu-kilin meille. Lammas siskot vähän vieroksuvat Manua.
 Manu on suloinen ja n.4kk vanha. Tuo pikkukili haettiin Sysmästä henkilöautolla ja matka meni tosi hyvin, kun mammeli jutteli ja rapsutteli sitä koko matkan.
Helmiina on itse arka ja alkoi puskea Manua kun itse pelkäsi. Hilma taas on rohkeampi ja se vaan ihmetteli, että mitäs tuo pikkuveikka oikein hyppelee? Ensimmäiseksi yöksi laitan Manu sisätiloihin kanojen seuraksi nukkumaan, koska tutustuminen siskojen kanssa on vielä kesken;)

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Onnea uusista perheenjäsenistä. Tipun kasvatusta seuraan mieleenkinnolla.

Anonyymi kirjoitti...

onko manu teillä vaan kesän.meillä oli aikoinaan muutamanakin kesänä tällainen kilipariskunta.....kovasti niistäkin on vaan puuhaa kun pääsevät karkailemaan vähän eri tavoin kuin lampaat.ja nämähän on muuten niin nokkelia.hihhih