maanantai 21. lokakuuta 2013

Mitäs tänään?

No tänään ei mitään erikoista. Työpäivä sujui tavallisesti leikkien, sylitellen, lukien, pukien/avustaen, vessattaen/vaippoja vaihtaen, syöttäen, nukuttaen, pukien, ohjaten, kasvattaen, ulkona keinuttaen ym. Monta halausta ja yksi suukko palkaksi myös saaden:)

Kotipuolessa taas kaupassa käyden, kanamuna-salaattileipiä tehden, kahvia keittäen, syöden, eläimiä hoitaen, lastenlasten kanssa jutellen, tyttärenkin kanssa kahvitellen,  kutoen, telkkaria katsoen, koneella istuen ja joululahjoja jo suunnitellen.

Tällä viikolla vielä tai enää kaksi työpäivää ja sitten pikkuloma! Sain teiltä vinkkejä minne Turun puolessa kannattaisi mennä ja ainakin olen päättänyt, että menemme: "Adalmiinan helmeen, Lowiisan aittaan, Turun kauppahalliin ja Tuomiokirkkoon." Mentäisiinkö perjantai-iltana elokuviinkin? No....vielä mietitään ja onhan tuolla Vaarillakin sanansa sanottavana;)

6 kommenttia:

Pohdiskelija kirjoitti...

Menisikö teatterissa vielä Romeo ja Julia... Minusta se oli hyvä!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, huomasitko että jätin torstaina sulle kommenteihin kysymyksen. Tiina

MaMMeli kirjoitti...

Tiina Hei!

Anteeksi kun en ehtinyt heti (lue muistanut) vastata kysymykseesi. Itse olen ostanut noita lusikkakoruja käsityömessuilta ja sitten myyjäisistä. Myyjäisissä oli myymässä eräs nainen Kuorevedeltä, mutta en muista yhtään nimeä. Jos saan nimen selville ilmoittelen. Jos olet menossa Tampereen kädentaitomessuille niin uskon, että sieltä ainakin löytyy tekijöitä. Mukavaa syksyn jatkoa ja kiva kun käyt kyläilemässä blogissani:)

Marikki kirjoitti...

Ei hullumpi palkka ei!!!;D

Mammeli, oikein ihanaa, hauskaa ja rentouttavaa pikkulomaa teille!!♥

Marikki kirjoitti...

Ps. Lämmin KIITOS sanoistasi arvonassani♥

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta. Tuttu kultaseppä lupasi "vääntää" mun lusikat uuteen uskoon:)Tiina