maanantai 2. joulukuuta 2013

Appelsiini-suklaakakku

 Kokeilin tässä yhtenä päivänä appelsiini-suklaakakkua. Kotona kun ei ollut appelsiiniä niin laitoin mandariiniä.

APPELSIINI-SUKLAAKAKKU (ohje Kotilieden leivonta-lehti)

200g voita tai marg.
2dl sokeria
3 munaa
1 appelsiinin kuori ja mehu
120g taloussuklaarouhetta
2tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
31/2dl vehnäjauhoja
Rasva ja sokeri vaahdotetaan ja lisätään munat. Appelsiinin mehu ja kuoret lisätään sekä kuivat aineet. Paista 175C n.1h.

Huomenna on päiväkodin adventti-kirkko. Ensi viikolla syömme töissä jo jouluruokaa....APUA miten tuo aika noin juoksee......

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kiitos kivasta ohjeesta!tuota täytyy kokeilla heti huomenna. terv.astan emäntä