perjantai 27. joulukuuta 2013

Kaikki hyvin!

Anteeksi hiljaiseloni, kaikki on hyvin ja mitään kummallista ei ole sattunut. Kiitos huolenpidostanne:) Voimavarani ovat olleet nyt vaan rajalliset kun joulumyyjäiset, jouluvalmistelut ja itse joulu vei voimia. Joulumyyjäiset menivät mukavasti, näin paljon tuttuja ja kauppa kävi ihan kohtuullisesti. Loput joulumyyjäistavarat vei lapsenlapset joulumuistamiseksi opettajille ja avustajille. Tietokoneella en ole juuri käynyt ja jouluiset valokuvtkin ovat jääneet ottamatta.

Jouluaattona ruokailimme Kivimäessä äitini, isäpuoleni ja tyttäremme perheen kanssa. Kävimme myös jouluaaton hartaudessa kirkossa koko porukalla ja veimme rakkaittemme haudalle kynttilöitä. Tyttäremme sulhanen on menettänyt vaimonsa ja on leski. He käyvät siellä haudalla usein yhdessä koko uusperhe viemässä kynttilöitä. Näin aattona kirkolla myös  rakkaita ystäviäni ja saimme halata ja toivottaa hyvää joulua. Lapsuuden joulut valtaavat mieleni kun näämme toisemme:) Erään rakkaan ystäväni näin vain kaukaa kirkossa ja en päässyt häntä halaamaan.....Lähetin hänelle mielessäni Siunatun Joulun halaukset:) Jos ystäväni tätä luet niin tiedät, että erikoisesti SINÄ olet ollut koko joulun mielessäni!!!!

Loppuilta aattona menikin sitten joulupukin tuomisien ihmettelyssä tyttäellämme naapurissa. Lapset saivat paljon kivoja lahjoja ja mammelikin oli ollut kilttinä varmaan, kun pukki toi kaikkea ihanaa ja tarpeellistakin;) Iltakahvit ja ulkosaunat odottivat sitten vielä myöhäisellä Kivimäessä.

Joulupäivänä saapuikin Kivimäkeen poikien poppoot. vanhempi poika kera ihanan morsiammensa ja nuorempi poika kera rakkaan vaimonsa, pirteän poikansa ja pikku-prinsessan:) Tonttu oli ollut tosi hajamielinen ja jättänyt paketteja vielä mammalaan ja niitä sitten availtiin. Mamma sai poikien perheiltä ja vaarilta oman ihka ensimmäisen kannettavan tietokoneen, jota sitten nyt tässä opettelee käyttämään ja tekee sillä ensimmäistä postausta.

Kaikenlaisia herkkuja on tullut syötyä ja tässä ainaisessa pimeydessä kynttilöitä poltettua....Hiljaisuus astui Kivimäkeen tänä iltana, kun lapsi perheet ovat lähteneet. Neiti poikaystävänsä kansa tuolla vain kuiskuttelee ja me vaarin kansa nautimme toistemme seurasta.....Joulu alka olla vietetty ja lomaa on vielä jäljellä mukavasti:)
 Mukavaa viikonloppua teille jokaiselle uskolliselle lukijalleni:)

11 kommenttia:

mimon mami kirjoitti...

Leppoisaa viikonloppua Kivimäkeen!

Anonyymi kirjoitti...

<3 Tiina

Marikki kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta!:)
Ja ihana postaus!!♥

Nautitaan vielä rauhassa joulun tunnelmista!♥

Jouluisin halein, Marikki

Eija kirjoitti...

Mukavaa viikonvaihdetta sinne teille :)

Eeviregina kirjoitti...

Nautinnollista ja sydämellistä loppuvuotta ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

Anonyymi kirjoitti...

Happy and Blessed New Year to you and your whole family.
Aussi-mummo

mummeli kirjoitti...

Ihania vuoden viimeisiä päiviä!

Tuula kirjoitti...

Hyvää loppuvuotta!

Anonyymi kirjoitti...

olipa hyvän näköinen kuusi,tuli ihan lapsuus mieleen.joskus ihmisen on hyvä lepäillä ja kerätä voimia,rauhaisaa vuoden loppua

Leedu kirjoitti...

Ihana kuulla kuulumisia, hetken aikaa jo ehdin ihmettelemään mitä Mammelille kuuluu?

Oikein hyvää ja siunattua Uutta Vuotta 2014.

Anonyymi kirjoitti...

minäkin olen sitä mieltä että ihan joskus voisi olla loma kännystä ja netistä.ja ihmettelis vaikka hetken sitä rauhaa ja pikkujuttuja läheltä.....