maanantai 20. tammikuuta 2014

Vanhakin koira oppii uusia temppuja ;)

Useammat naiset valittaa ukoistaan, että ne ei keksi mitään yllätyksiä. Mammelikin kuuluu välillä niihin valittajiin. Vaari on niin järkevä, tasainen ja ennalta arvattavissa. Yli 30 vuoden yhteisen taipaleen jälkeen tietää jo melkein toisen hengityksestä, että missä mennään. Kyllähän minä tykkään, että mies on turvallinen eikä sinne tänne heilu, mutta JOSKUS olisi kivat yllätykset mukavia. Tietenkään en mitään ikäviä yllätyksiä halua ja niitä ei ole tullutkaan. Vaari kun ei käytä onneksi alkoholiakaan, joten siihen liittyviä yllätyksiäkään en ole joutunut kokemaan hänen kanssaan. Niin kuin te vakilukijani varmaan muistatte, että matkat ym. sellaiset on yleensä minun aloitteestani tehty, kun vaari niin viihtyy kotona.

Tässä kun nyt ollaan kaksistaan illat ja pyöritään toistemme ympärillä alkaa molemat vähän hössähtään;) Näiden pakkasten aikaan tykkäämme saunoa erilaisten tuoksujen kera. Suosikit ovat terva ja eugalyptys. Laitamme myös yrttejä sekä jalkasuolaa vatiin ja siinä sitten samassa vadissa uitamme jalkojamme saunan parvessa. Uusi villitys on ollut se, että otamme isot lasit kylmää light limsaa löylyihin;) No viimeksi kun harrastimme tätä höpsötystä keksi vaari, että otetaas ensi kerralla lauteille mukaan syötäväksi erilaisia raikkaita hedelmiä!?;) HIH, minua alkoi niin naurattamaan....Jaa, että minun Vaari oikein keksi noin "rajuja" juttuja;))) Mikäs siinä minulle kyllä sopii ja taidankin kaupasta ostaa ensi saunareissuun kopallisen hedelmiä;)Nyt alan vain sitten odottamaan, että mitä tuo vaari seuraavaksi keksii......Ja joku on vielä sanonut, että vanhakoira ei uusia temppuja opi;)

12 kommenttia:

Pohdiskelija kirjoitti...

*tirsk* Rajua menoa! Ihanat Te! <3

Johanna kirjoitti...

Ihana postaus :). Täällä mennään suurin piirtein yhtä rajuilla linjoilla ;).

Anonyymi kirjoitti...

Kylmä omena saunan lauteilla maistuu tosi hyvältä. Muista hedelmistä ei ole kokemusta. Pirtsakkaa pakkaspäivää! Marjuska

Kirsti kirjoitti...

Samoilla linjoilla mennään täälläki. reilu nelkyt vuotta on tässä pyöritty yhessä, niin todellakin jo toisen hengityksestä jo arvaa mitä toinen meinaa ;)Ihana postaus ♥

Elämän Helmiä kirjoitti...

Ihana ja niin tutun oloinen postaus!
Meillä samanlaiset kuviot, yli neljäkymmentä vuotta yhdessä pyörineenä, ei tarvitse kuin toisen hengähtää syvempään ja sitten katsoa jotakin ja liikahtaa, niin tietää mitä toinen meinaa.
Ja tuo rauhallisuus ym on meillä kans arkipäivää. Nyt kun ollen ollut "toisen armoilla" pitempään, miettii usein, että mistä noin ihanan miehen onkin saanut.
Ihanaa viikkoa!
-päivi-

mehtäemäntä kirjoitti...

ihanan turvallisen oloinen mies sinulle. Sitä samaa se on kyllä minullakin..tosin meillä niitä yllätyksiä tulee melkoisen paljon. Silmän ilmeestä en pysty päättelemään mitään meidän isännässä. sillä kun on koko ajan monta rautaa tulessa yhtä aikaa..toiminnan mies!

Mukavaa viikkoa sinne :)

Marikki kirjoitti...

;))

♥♥

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti vaari ei enempää villiinny<3 Tiina

Sumi kirjoitti...

Voi miten mukavan lämminhenkinen postaus. :)
Teillä on pitkä yhteinen taival takana, onnea! Toivottavasti edessäkin on hurjan paljon onnellisia vuosia.
Meillä kasassa 17 yhteisvuotta. Tässäkin ajassa oppii kyllä monia asioita tuntemaan toisen ilmeistä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä ei niitä kukkia ja lahjoja mies liian usein tuo.
Mutta usein olen sellaisia matkayllätyksiä saanut, me kun ollaan molemmat matkustuskärpäsen puremia.
Jouluna sain Juha Tapion uusimman levyn ja voi miten olen siihen samaistunut. Ihan kuin olisin "unesta herännyt" ja meidän pitkä kuiva kausi on nykyisin unta vain!
Ihan kuin olisin uudelleen rakastunut tuohon omaan körilääseeni!
Ei sitä tiedä, mitä kaikkea se vaarisi vielä keksiikään!

Helmi kirjoitti...

Heippa, Seurasit blogiani, mutta sen oli aika päättyä. Uusi blogini aloittaa samoilla kujeilla täällä: http://elamanaallokossa.blogspot.fi/ Pohdis

Unelma kirjoitti...

HYvä Vaari!!!!