sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kasvun ihmeitä

 Tomaatintaimet kasvamassa
 Kukkien taimia, joita täytyy harventaa kun itivät siemenet niin hyvin. Saan tästä muuallekkin istuttaa kranssia ym.
 Kukkapenkissä alkaa kukat vuorollaan aukaista kukkiaan.
 Paljon on myös kukkia mansikkamaalla taitaa tulla hyvä sato jos ei vain sada liikaa ja mansikat homehdu.
 Lumipalloheisimme kukki ensimmäistä kertaa, mutta kirvoja oli paljon, joten toluvedellä  myrkytin ja taidan myrkyttää vielä mäntysoopavedellä toisen kerran.
 Isommalla perunamaallamme on myös jo potut maassa. Tyttäremme punainen tupa näkyy kuvassa. Tänä viikonloppuna oli tyttärellä polttarit ja minä olin tuolla naapurissa lapsenvahtina.
 Vanhalla puolella ja torpan kulmalla kukkii syreenit:)) Kun niiden tuoksua haistelee ja laittaa silmät kiinni tulee lapsuus ja nuoruus mieleen:)

Kaikki on niin kaunista ympärillä näin alkukesästä. Eläimet nauttii laitumella. tänään laitoin lampaat ja kilit samalle laitumelle syömään niin saavat nauttia toistensa seurasta:) Keskimmäinen tyttären pojista sanoi, kun olin laittanut eläimet yhteen, että katsokaa tää mammala on kuin karjala;)
Siellä se vaari isäntä ajelee traktorilla ja on elämänsä huipulla;) Me eletään unelmaamme kumpikin:)))

5 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Ihana postaus, varsinkin tuo viimeinen lause ♥

Villiviini kirjoitti...

Leppoisaa helluntaisunnuntain iltaa! Kyllä tämä alkukesä on ihanaa aikaa.

Riitta kirjoitti...

Onpa elo Kivimäessä leppoisaa ja onnellista ♥ Nautitaan kesän kaikista iloista !

Anonyymi kirjoitti...

Sinun juttujasi on aina niin mukava lukea. Olet selvästi tyytyväinen elämääsi. Olet huomannut sen, että elämään kuuluu ilot ja surut. Välillä tuntuu, että nykypäivän ihmiset aivan lamaantuvat kun joku pieni vastoinkäyminen tulee vastaan. Seuraan muutamaa aikuisen naisen blogia ja heidän elämänsä tuntuu olevan vatoinkäymistä vastoinkäymsen jälkeen. Minusta tuntuu, että jotkut itse tekevät elämämastään todella vaikean elettävän. Ei olla koskaan tyytyväisiä mihinkään vaan aina haikaillaan jostakin muusta. Aina toisella on asiat paremmin kuin itsellä. En sitten tiedä mistä tuollainen ajattelu nykyään johtuu.

Tuo sinun viimeinen lause on aivan ihana. Näin mekin miehemme kanssa ajatellaan. Ehkäpä siitä syystä olemmekin niin onnellisia ja kiitollisia Luojalle.

Tarja

MaMMeli kirjoitti...

Voi kiitos ihanista mieltälämmittävistä kommenteistanne <3 Erikoisesti Tarja KIITOS<3