lauantai 30. elokuuta 2014

Jäähyväiset kesälle

Monet viettävät tänään venetsialaista, mutta Kivimäessä ei tuota juhlaa tunneta. Täällä on vain viimeinen elokuun viikonloppu, jota juhlistettiin tänään omanpuun omenoista tehdyllä omenahyvällä ja vaniljajätskillä. Ulkona joku paukuttelee raketteja ja me vanhukset täällä ajattelemme, että "anna mun kaikki kestää" ;) No suotakoon jokaiselle omat tapansa, mutta kun tuntuu, että Suomalaiset niin helposti luopuu omista perinteistään ja menee kaikkeen ulkoa tulevaan hössötykseen mukaan;)

Mukavaa alkavaa syyskuuta kaikille teille lukijoilleni:)

Vaari on tänääkin ahkeroinut työssään ja nyt katselee Suomi-Ruotsi kisoja telkusta. Mammeli alkoi kutomaan pienen pieniä sukkia ja tumppuja uudelle tulevalle lapsenlapselle. Haluan tehdä jokaiselle tulokkaalle uudet omat ja näin toivottaa tervetulleeksi mamman kullaksi:) Tyttären masu onkin jo aika mahtava, joten aika vaappuvaa taitaa huominen Ähtärireissu hänellä olla:)

Aamusta olimme katsomassa tyttären poikien koulun yleisurheilukisoja. Vanhempi osallistui 60m juoksuun, 800m juoksuun, korkeushyppyyn ja sukkulaviestiin. Kisa meni häneltä mukavasti, vaikka ei palkintopallille yltänytkään. Mamma sanoikin, että oli hienoa katsella iloista osallistumista ja rehtiä asennetta. Tokaluokkalainen osallistui vain 60m ja nappasikin kultamitalin! Voittajan oli helppo hymyillä:)

1 kommentti:

mummeli kirjoitti...

Tuo Venetsialainen, sehän on vähän karannut sietä alkuperäisestään, huviakauden päättäjäisistä. Nyt ammuskellaan pihoissa, jotka ympärivuotisessa asumisessa. Miedänkin naapurissa ammuttiin niin, että pikkuinen Himmu oli jo ihan oaniikin rajalla. Jokapuolelta pauke kuului, suunnilta joissa ei huviloita edes ole tai jos on, niin kaukana ettei paukkeen pitäisi meille kuulua. Turha tapa hävittää euroja, olisi niille varmaan parempaakin käyttöä. mutta jokainen taaplaa tyyllillään.
Mukavaa siirtymistä syyskuulle.