sunnuntai 24. elokuuta 2014

Syksymieli

 Syksy saa tulla ainakin minun mielestäni jo. Kun kerran elokuun viimeinen viikko alkaa annan jo periksi ja toivotan syksyn tervetulleeksi:)
 Kevät ja kesä on ihanaa aikaa, mutta syksyssä on myös jotakin taikaa;) Kynttilänvalo, takkatuli ja syksyn tuoksu. Ikkunaruuduissa sadepisaroiden juoksu.
 Uudet ale-tyynyt erkkerin sivusta vedettävään ostin ja muutama täytyy vielä kavereiksi ommella voimakkaanman värinen.

Verhot on vielä puolitiesssään, kun mieli muuttui ja pitää hakea huomenna kaupasta pitsiä ja toistakin kangasta lisäksi.
Omien lampaidenvillasta tekemäni enkelitossut lämmittää varpaita jos syksyn viima viheltää.


Ja aah nuorena oli teinarit ja koko ikäni syksyyni on kuulunut uusi kalenteri. Tänä syksynä se on Virkkuukoukkusen suloinen kalenteri, jonka aijon pian ostaa. Tietenkin Näpsän alkaminenkin taas tuo väriä mammelin elämään. Syksy ja koko elämä on pitkälti asennekysymys ja minä ajattelin suhtautua siihen karjalaisenverenivoimalla iloisesti;)

4 kommenttia:

Mirstaakkeli kirjoitti...

Voi miten voimaannuttavia värejä ja ihanat töppöset. Jos on ylimääräisiä vinkkaappa tänne suuntaan. =) on se vaanbtaika syksyssäkin vaikka kesää yli kaiken rakastaakin.

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Täälläkin aletaan jos uskoa että kesä on ohi, joten tervetuloa syksy :) Ihanaa syksyä sinne!

Anu kirjoitti...

Syksykö tylsä ja väritön? No ei teillä ainakaan :)! Ja näistä kuvista inspiroituneena kaivelin oransseja kankaita esiin tyynynpäällisten ompelua varten :).

Anonyymi kirjoitti...

Hurmaavan näköistä. Kyllä tosiaan syksystä löytyy upeita sävyjä. Ja tuo kalenteri on hauska. En ole tuollaista nähnytkään! :)
t:Marjo