lauantai 18. lokakuuta 2014

No nyt se myrkyn lykkäs

Nimittäin aamulla kun sain silmäni auki näytti pakkasmittari -7 astetta.........Ruoho ja kaikki kasvit olivat jäässä. Kesästä on kauniit muistot vain ja valokuvat. Toppavaatteita vaan niskaan ja töihin ulkoilemaan lasten kanssa. No pukeutumiskysymyshän vaan tuo ilma on ja oikeastaan oli mukava ulkoilla pakkassäässä, kun oli vaatteita tarpeeksi.

Minulla on ollut kiva viikko. Neiti on ollut syyslomalla ja koko viikon kotona:) Iltaisin ollaan katseltu yhdessä telkkaa ja kudottu sukkia molemmat. Yhtenä päivänä vähän siivoiltiin ja Neiti leipoi ihanan porkkanakakun, joten saimme siivouksen jälkeen herkkukahvit:) Varmasti ihan kyllästymiseen asti joka paikassa kehun tuota kuopusta, mutta kun en voi muuta. Hän on niin paljon iloa tuottanut vanhemmilleen:) Voi nauttikaa lapsistanne te joiden lapset ovat vielä pieniä, sillä aika juoksee niin nopeaan, että kohta huomaatte heidän jo aikuistuneen! Yrittäkää olla murehtimatta tekemättömistä kotitöistä, silla aikuisena lapsenne eivät muista oliko paikat tiptop vai ei. He muistavat kodin tunnelman ja yhteiset hetket kanssanne:)

2 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Siinä piilee suuri viisaus.. Kuulostipa ihanalta teidän syystouhut ja -levot!

Anonyymi kirjoitti...

Kahden päivän syysloma takana! Haravoinut tienoota itseni kipeeksi, mutta nyt näen siistin pihan...varsinkin kun nyt lunta sataa ja kaikki muutkin peittyy lumen alle. Kesä on mennyt. Oletko tulossa Tampereen käsityömessuille ensi kuussa? Olispahan kiva tavata, vaikkapa kahvin merkeissä...kerranhan sinut sieltä bongasinkin! Terveisin Marjuska.