tiistai 6. tammikuuta 2015

Leffassa letissä

Elävissä kuvissa oltiin ja "likka"teki mammalle letin ja laittoi luomivärit niin, että riippuluomet näkyis vähän vähemmän;) Edullista on myös näet ottaa kuva yläviistosta sillä, kasvot näyttää laihemmalta;) Konsit on monet sano akka, kun kissalla päytää pyyhki;)

Elokuva oli hauska ja varsinkin Heidi Herala ja Pirkka-Pekka Petelius olivat osissaan mainioita! Vaariakin nauratti niin, että penkki hytkyi. Oli elokuvateatteri kaikkine lieveilmiöineen muuttunut kuulemma 30- vuodessa, mutta sinne me vaan mukaan sovittiin. Mammeli tunsi itsensä pikkutytöksi letissään, kun ei peiliä nähnyt, mutta kun katse osui vaariin kassajonossa havahtui mammelikin, että ei tässä ihan nuorimmastapäästä olla ;) Vähän vaaria häiritsi popcornit, jotka nuoriso oli pudotellut pitkin lattiaa, mutta mamma opasti, että ei täällä nyt tarvii siivota;) No reissu onnistui sen verran hyvin, että toiveissa on vielä toisenkin kerran päästä ja sit mennään kuulemma pihveillekkin! Vaari se totes, että jos pitää 30 väliä seuraavaan kertaan voi olla jo kuallu;)

Arkeen pitäisi huomenna palata 6.15, kun työvuoro alkaa. Voi olla pientä alkukankeutta, mutta ikävä jo on hoitolapsia ja heidän kertomuksiaan joulupukista ja lahjoista. Ja sitä paitsi viikko on lyhyt ja sitten on viikonloppu taas! Heipparallaa, me lähdetään viemään Pohjanmaalle tota likkaa opiskelijaboksiinsa ja tarttis keritä aamuksi töihin!

2 kommenttia:

Villa Kardemumma kirjoitti...

Tsemppiä töiden alkuun! Minä aloitan aamulla myös arjen. En muista edes tietokoneen salasanaa. On ollut siis hyvä loma.

Anonyymi kirjoitti...

Juu kannatta mennä elossa ollessa vielä elokuviin, kualleena se ei taida onnistua... eikä siitä ainakaan vieruskaverit penkissä ehkä tykkää hyvää ;)
Kiva letti!

Aliina