lauantai 10. tammikuuta 2015

Kuumetta

 Tämä tauti on kytenyt jo 1/2 vuotta...........Mammeli on tartuttanut tämän kuumeen nyt jo Vaariinkin....Nimittäin VAUVAKUUMEEN!

Ihmisvauvakuume on vaarilla ollut krooninen, mutta koirakuume on hänellä uusi tauti:)Tai jos ihan rehellisiä ollaan niin mammalla on kuume ja vaarilla vähän oireita;)
Mietinnässä on nyt Kivimäen poppooseen....Silkkiterrieri, yorkshinterrieri, cairnterrieri tai joku terrierimix. Kovasti pentuja etsitään ja taidetaan käydä katsomassakin. Mitähän Alma vauvasta tykkäisi? Kaikille perheenjäsenille se on tähän asti ollut kiltti ja kissojen korvatkin se nuolee hellästi, joten kai se vauvaakin hoitaisi. No katsotaan nyt mihin tauti johtaa????

5 kommenttia:

Irene kirjoitti...

Samaa kuumetta on täälläkin podettu. Mutta remontoidaan nyt vähän vielä ja sitten...

Villa Kardemumma kirjoitti...

Minulla on lapsena/nuorena ollut cairanterrieri Musti. Se eli 15- vuotiaaksi ja oli ehkä maailman viisain ja rohkein koira. Suosittelen rotua lämpimästi. Nyt meillä on siis corginti. Rasavili, joka ei ole järjen jättiläinen, mutta aivan rakastettava olio kaikessa pöhköydessään... Tylsää ei tämän koiran kanssa ole tottavie ollut!

anja kirjoitti...

Tuota kuumetta on ihana sairastaa! Oma kuumeeni talttui liki 7 vuotta sitten kun haettiin meidän silmäterä ja lullupoika Simo kotiin. Hetkeäkään emme ole koiran hankkimista katuneet, siitä varmaan kertoo myös blogini. Terrieri on ihana, sitkeä ja oppivainen koira.
Mukavaa koirakuumetta sinne Kivimäkeen.

Taina kirjoitti...

Oih, meidän lapsilla on jatkuva koirakuume mutta minä olen allerginen.. Onneksi nuorimman pph:lla on terrieri jota saa päivät rapsutella, ja serkkulassa ovat nytkin koiranpentuja rapsuttelemassa. :)

marjamatilda kirjoitti...

Tuo kuume on ihana sairastaa. Terkkuja Vili-koiraltanikin!