lauantai 17. tammikuuta 2015

Näpsän kevätlukukausi alkoi

 Ensimmäisessä jaksossa tänä keväänä on tarkoitus vanhoja villavaatteita uusiokäyttää. Itse en omista yhtään 100% villaa sisältävää vaatetta, mutta onneksi sain ihanilta näpsäkavereilta materiaalia. Ohjaajamme Liisa antoi minulle villapaidanhihan, jonka oli jo pesukoneessa huovuttanut. Ajattelin tehdä tästä koiranasun. Pitsiä, kirjailua ja muotoilua niin simsalapim...Pikkukoiran asu on valmis, vaikka koiraa ei vielä olekkaan;)
 Tämän palan virkkasin lampaitteni villalangasta ja huovutin sen pesukoneessa. Sen koristelen pitsillä ja hankin siihen kukkarokehyksen ja pikkupussukka on valmis!
 Näpsäystävä Niina antoi ihanan värisen huovutetun sukan.
 Se saksilla poikki ja yläosasta tuli.....
neulatyyny, mutta mitä tekisin loppuosasta? Keksitkö sinä?

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille :)

3 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Vanhojen neuleiden kierrätys on kivaa! Minäkin huovutan ne pesukoneessa ja olen tehnyt niistä tyynyjä, patalappuja, sukan ja hihan suusta rannekkeita, kämmekkäitä ja mukin lämmittimiä. Lopuista olen leikkonut sydämiä ja tähtiä koristeeksi esim. tyynyihin, joulukortteihin tai joulukuuseen.

PikkuBertta kirjoitti...

Minä ostin kerran kirpulta jo huovuttuneen villapaidan ja tein siitä lapaset, tossut ja hatun...nyttemmin tossuista on tehty kengänpohjallisia...lapaset on käytössä ...
Sinä voisit tuosta sukan teräosasta tehdä juurikin sellaisen nipsukukkaron.ihanat värit muuten siinä.

Unelma kirjoitti...

Kivoja ideoita. Minä hölmö olen heittänyt ekojätteisiin vanuuntuneet villaiset.