keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Terkkuja Almalta

Oon aikamoinen likka siivoileen ja järjesteleen. Tässä päivänä eräänä siivosin mamman yhden huovutetun joulukoristeen. Mamma kun ei saanut sitä ajoissa kausivarastoonsa niin laitoin sen niin pieniks, että roskapussiinhan se meni;) Minulle kuuluu hyvää ja olen jonkin verran rauhoittunut iän myötä. Vähän yksinäinen olen ollut Ninni kaverini kuoleman jälkeen. Onneksi kisut pitävät minulle välillä seuraa. Niilo nukkuu välillä pedissäni ja suon sen mielihyvin. Itse nukun silloin matolla siinä vieressä. Mamma kehuu minua kauniiksi, mutta välillä on pipo kireellä kun minulta lähtee tuota karvaa aikaslailla. Ikinä en ole murissut tai ollut vihainen kenellekkään ihmisille ja lapsia rakastan! Terkkuja vaan täältä Kivimäestä kaikille koirien ystäville!

4 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Hei Alma. Kylläpä olet kiltti kun huolehdit lopuista joulukoristeista, autat mammelia ja vielä viitssssssssssit pieniäkkin sen niin sopii paremmin roskiin sitten. Jos minäkin keksisin jotain mitä voisin siivota mummun avuksi niin tekisin juuri noin, varmaan saisin sitten isot kiitokset ja paljon silitystä. Pitäiskin kokeilla. Koita kestää nää pakkaset siellä. Terveisin Himmu.

PikkuBertta kirjoitti...

Hei Alma.
Onpa kiva tavata sinut taas.Et olekaan ollut emäntäsi blovin sivuilla pitkiin aikoihin...ihan on ollut ikävä.
Sinulla on samanlaisia puuhia kuin minullakin, kun tunnen itseni yksinäiseksi...minulla kun ei ole ketää eläinkaveria täällä kotona.
Minä tykkään kyllä hirveästi minun leikki koirastani, Ellistä, se on sellainen sievä valkoinen villakoira, jonka korvissa on pinkit rusetit.
Emäntäni ei vain tykkää siitä, kun minä annan sille välillä"kyytiä"you know...
En tykkää myös siitä, kun emåäntäni laitta minulle töppöset jalkaan kun lähdemme pakkasella ulos...no ehkä se on hyvä, kun minun varpaitani paleltaa...mut jotenkin se on niin noloa, kun koirakavereita tulee vastaan.
No, eipä minulla nyt muuta...sanohan emännällesi, että postailee aina välillä sinun kuulumisia.
Odotellaan vain nyt kevään tuloa ja niitä kevään tuoksuja.
HEIPPA ALMA
Terveisin Viljo"VILI "Vesterinen

Helmi Nainen kirjoitti...

Moikka Alma!
Me ollaan kyllä kissoja, mutta mekin kyllä tykätään susta! Ja toi meidän emäntä sanoo, että sä olet kaunis.

Villiviini kirjoitti...

Vai tämmöistä se Alma-tyttö puuhailee. Kerropa terveisiä emännällesi.