maanantai 23. helmikuuta 2015

Humppilassa ja vauvaa katsomassa

 Ensimmäiseksi haluan kiittää nimikilpailuun osallistuneita runsaasta osanotosta ja ihanista ehdotuksista!!! KILPAILU JATKUU!!! :)

 Mammalla ja Vaarilla on pari vapaapäivää ja me lähdettiin aamusta käymään HUMPPILASSA:)
 Ruokailtiin Humppilan lasi liikekeskuksessa. Siellä myös katseltiin kauppoja. Ostinkin jotain kivaa kotiin.......ihanasta putiikista, jonka nimi on: Ei niin pieni putiikki tai joku muu sellainen.
 SITTEN....Sitten käytiin katsomassa pikkuisia. Kuvassa on narttupennut, joista saimme valita omamme.
 Valinta oli vaikea, kun kaikki 3 oli NIIN suloisia. Sydäntä särki, kun pienimmän kokoinen pentu tuli koko ajan viereeni, mutta lopulta valitsimme vahvan pennun, jonka naamassa oli eniten ruskeaa ja oli suloisin! Olen nuorena valinnut heiveröisen chihuahua pennun, joka sitten osottautui myöhemmin huonoksi valinnaksi, vaikka sitä rakastinkin.
Pikkuisten emo vaikutti ystävälliseltä ja antoi minun rapsutella itseään ja hyväksyi, että pidin pentuja sylissäkin. Kun olimme lähdössä jäi pikkuinen äitinsä kainaloon odottamaan seuraavaa tapaamistamme, joka on n. 1kk kuluttua ja se on sitten luovutuspäivä :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi mitä suloisuuksia ♥ Vieläkö pentuja on vapaana ? Kauhee koirakuume vaivaa eikä taida mennä ohi.

mummeli kirjoitti...

Se pikkuinen pentu olisi halunnut sinun ja vaarin koiraksi ihan ilmiselvästi. Oneea valinnallenne ja pitkää yhteistä polkua teille.

Cefuts kirjoitti...

Mielettömän suloisia <3