tiistai 7. heinäkuuta 2015

KESÄKUKKIA

Usein kesällä kun katselen luontoa ja vaikkapa kukkia tulee mieleeni Jumala ja hänen luomistyönsä. Moni epäilee ja kieltääkin Jumalan luomistyön. minä ajattelen taas ja ihmettelen niiden uskoa, jotka uskovat johonkin itsekseen tapahtuneeseen alkuräjähdykseen. Se jos mikä vasta uskoa vaatii.....Kun katsoo kukkia tai kaikkea ympärillämme luonnossa puhumattakaan ihmisestä kaikkine verenkiertoineen ja kuuloluineen. Kuinka hienosti ja tarkasti on KAIKKI suunniteltu!

Kesällä tykkään keräillä erilaisia kukkakimppuja ja nauttia niistä sisälläkin. Tänään sain tuliaisiksi vieriltani karhunvatukantaimia. Olen niistä niin onnellinen!!!! Huomenna ne istutetaan hyvään maahan, että saadaan joskus satoa:)

Tämä kuva on otettu äitini terassilla Tampereella. Hänellä amppelikukat kukkivat komeasti.

1 kommentti:

Marika kirjoitti...

Jumalan luomistöitä itsekin ihastelen päivittäin ja tunnen suurta kiitollisuutta että saan asua hänen luomassaan maailmassa. Isälläni on siperian karhunvatukoita ja ne tuottavat ihan mielettömän suuren sadon. Olen tehnyt niistä hilloa joka on todella hyvää, mutta ei kovin houkuttelevan näköistä. Siunausta sinulle ja perheellesi :)