torstai 1. lokakuuta 2015

Leluja

 Mammeli tykkää leluista ja niitä sillöin tällöin on "pakko" ostaa:) Tallipihalta ostin pari viikkoa sitten tämän pikkunallen ja
 hepan. Nämä ovat keittiönerkkerissä sulostuttamassa arkeamme.
Pallovalot on tämän syksyn hitti ja niihin olen myös hullaantunut. Kuva ei tee oikeutta näille ihanille pitsipallovaloille.

Kiireinen viikko on edennyt jo yli puoleenväliin. Kampaajani oli vahingossa ottanut ajalleni toisenkin asiakkaan ja vaihdoimme tämän päivän ajan lauantaiksi. Lauantaina saan siis uuden leikkauksen ja värin hiuksiini. Minulla ei ole vielä aavistustakaan, että mikä väri ja mikä malli päässä kävelen kampaajalta pois. Kampaajan jälkeen menen käsityökeskukseen kutomaan pellavasta ja risuista kaitaliinan. Se kuuluu pakollisena juttuna opiskeluissani.

Perjantaina tulee 9- v lapsenlapsi yö-kylään ja lauantaina vuorostaan 11v yö-kylään. Yritän hemmotella poikia vuoronperään. Pojat ovat joutuneet kokemaan kovia ja uusia murheita tuli taas, joten mamman ja vaarin apuakin tarvitaan!

2 kommenttia:

mimon mami kirjoitti...

Hyvä, että on tukiverkot lähettyvillä. Mikä sen mukavampaa kuin olla isovanhempien hemmoteltavana. Hyvää viikonloppua!

tarutikki kirjoitti...

Olisko se tämä meidän ammatti, joka saa tykkäämään leluista. Minullakin on aikamoinen kokoelma pehmoleluja ja niillä on mukava esittää vaikka pöytäteatteria:)
Ihanaa, kun voitte olla lastenlasten tukena, kun sitä tarvitsevat.