lauantai 23. tammikuuta 2016

Kulttuuria

 No nyt on harrastettu kulttuuria oikein iso annos näin mammelin silmin;)


Lastenlasten kera kävimme katsomassa Tatua ja Patua. Heidän maailmansa on minulle tuttu kirjojen kautta, niitä tulee luettua töissä usein.


Teatteriesitys oli hauska ja selkeä pienillekkin lapsille. Minua nauratti varsinkin kohta missä kurahousuja puettiin Patulle ja kun ne saatiin päälle yllätti pissahatä ;) Lapsetkin saivat nauraa tutuille asioille:)
Jos joku kaipaa arkeensa piristystä kannattaa mennä katsomaan Tampereen Teatteriin SUGAR Piukat Paikat. Olimme tyttärieni kanssa kolmistaan katsomassa eilen illalla sen ja se oli hulvattoman hauska!!!! Upeita näyttelijäsuorituksia ja musiikkia! Väliajalla joimme hyvät kahvit herkullisten leivosten kera:) Kyllä oli piristävää ja seura oli mitä parhain ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tätähän se niin kotona, kuin päiväkodissa pienten kanssa toimivilla. Hups, juuri kun ollaan puettu tulee pissahätä:) Kiva kun näin hauskan teatterin myötä saa jakaa kokemuksia ja elää uudelleen kokemuksia. Minä myös aikoinani työskentelin päiväkodissa, joten pystyn Mammelin tunnelmiin eläytymään. Ja oman ainokaisen haalariajoilta myös kokemuksia. Olet Mammeli niin sinulle passelissa työssä. Teet työsi rakkaudella ja tunteellla.

Sumi kirjoitti...

Tatu ja Patu- kirjat ovat mielekkäitä aikuisenkin lukea. Eivät ainakaan tylsiä. Ja lapset tykkäävät kuulla samat jutut moneen kertaan. :) Kuvissakin paljon katsomista.
Teatteriesitykset varmasti mukavia molemmat!