sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Haaveissa vainko oot mun? ;)

Niin, olin katselemassa meille uutta sohvakalustoa tässä eräänä päivänä. Päädyimme tämän tapaiseen malliin, koska sen pitää olla kotimainen, kevyt ja sopia talonpoikaiskalusteiden kanssa. Kangas pitää olla vähän tummempi, koska meillä on nuo eläimet ja lastenlapsetkin ovat pieniä. Tykkäisin pellavapohjaisesta, jossa voisi olla vaaleaa kukkaa tms.

Haaveiksi jäi nyt hankinta ainakin toistaiseksi, koska autoon tuli kalliit remontit!!!! Kuin kankkulan kaivoon menee pari kolme tuhatta.......No, ei tämä nyt niin kamalaa ole. Säästetään ja palataan asiaan keväämmällä. Emme osta mitään osamaksulla ja ompahan mistä haaveilla :)

Kaikenlaista kremppaa on nyt mammelilla ja ensimmäisen lääkärin sain tilattua keskiviikoksi. Se on vaan NIIN ärsytävää kun tuntuu että kaikki kasaantuu ja ei saa tarttuttua mihinkään. On se vaan niin vaikeaa itseänsä hoitaa.....Vaivojani ihmettellessä sanoi tyttäreni totuuden....ÄITI, se on toi ikä ;)

3 kommenttia:

Jannen Kuvia ja Kuulumisia kirjoitti...

No voi itku auton kanssa, noihin uusiin maksaa remontit paljon, mulla ollu aina halpa kulkine kun remontit osaa itse tehdä. Meidän Paavo kissa tulokkaalta Teille terkkuja.. on vähän villimpi tapaus.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kalusto! Ihan toista kuin nykypäivän laatikkomaiset sohvat, ottaisin tuon minäkin! Todellakin kannattaa valita vähän lapsi- ja eläinystävällisempi väri, ettei hetken päästä harmita.
Tsemppiä lääkärireissuihin ja hyvää vointia! Totta, että ikä tuo tullessaan kaikenlaista, mutta ei kannata iän piikkiin ihan kaikkea työntää ettei tule ikäviä yllätyksiä.

Aurinkokujalla kirjoitti...

Toivottavasti kaikki järjestyy. Olen ekaa kertaa sun blogissa käymässä ja liityin heti lukijaksi. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.