keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Häitä ennen ja nyt


 Meidät, kun vaarin kanssa vihittiin elettiin vuotta 1982. Vihkikirkkomme oli Tampereen vanha kirkko ja hääjuhla oli silloisessa Jäähovissa. Kauhea into oli mennä naimisiin ja silloin ei paljon häitä suunniteltu. Hääkimppuni oli sinivalkoinen ja koristeita häissä oli niukasti, mutta sivalkoisia kukkia ja nauhoja. Vieraita taisi olla n.100. Olin silloin 19-vuotias ja vaari 24-vuotias. Rakkautta on riittänyt siis kohta 36-vuotta:) Tänään voin sanoa, että ihanaa, kun hyväksymme toisemme sellaisena kuin olemme ja rakastamme toisiamme!

 Nämä ovat taas nuoremman poikamme ja miniämme häät v.2010. Tässä kuvassa sulhanen laulaa vaimolleen Juha-Tapion: Vuodet vieriä saa.
 Pari vihittiin Juupajoen kirkossa ja hääjuhla oli Suomelassa. Teemavärit oli vaaleanpunainen, valkoinen ja kulta.
 Häät ovat mielestäni onnistuneet jos ne ovat hääparinnäköiset ja nuo häät olivat sitä :) Hääpari oli niin nuori ja rakastunut! Nyt tällä parilla on 2 lasta, poika ja tyttö.
 Riisipussit oli pakattu pieniin kääröihin. Silloin sai vielä heittää riisiä hääparin astellessa ulos kirkosta.
Esikoistyttäremme häät olivat v.2014 ja juhannushäissä oli teemana keltainen, valkoinen ja kulta. Koivuja ja koivunlehtiä oli myös paljon ajankohdan mukaan. Kirkosta astellessa parin päälle heiteltiin koivun lehtiä.


Morsiuskimppu ja sen vieressä hääkarkki tylli/silkki käärössä.


Tämäkin pari vihittiin Juupajoen kirkossa ja Suomelassa oli hääjuhla.
Tyttärellämme oli 3 poikaa edellisestä avioliitosta ja he luovuttivat äitinsä kirkossa sulhaselle.Sulhanen oli leskimies ja näin kaksi yksinäistä sai toisensa ja nyt heitä on yhteensä 7. Heillä on siis 5 poikaa :)

Ensi kesänä juhlitaan sitten nuoremman tyttäremme ja hänen sulhasensa häitä. Tämä kuva on otettu esikoisemme häissä, kun kuopuksemme oli siskonsa kaaso. Tämän parin häät on kuulemma maalaisromanttiset/vintage-häät. Kuulette varmasti tänä keväänä enemmän tulevista häistä. Olen luvannut ainakin kasvattaa häihin kukkia koristeeksi. Hääpuku on myös jo tilattu. Olen niin innoissani aina lasteni häistä, kun niistä jää aina niin unohtumattomat muistot:)

1 kommentti:

Päden paja kirjoitti...

Oi miten ihania kuvia ja niin kauniita hääkoristeluja ja suloisia pareja♥ Häät ovat niin ihania juhlia! Onni on että se vakka on kantensa löytänyt..sitä toivoisi kaikille, jotka sitä omaa puolisoa vielä etsivät! Mukavaa talvipäivää♥