sunnuntai 23. elokuuta 2009

Nuku hyvin


Tämä oven takana on mammelin ja ukkokullan makkari


Makkarin kaappi ja hih mikäs kasa tuolla kaapin sivussa on? No yritin piilottaa kirpputorikamaa, mutta en näemmä onnistunut...

Makuuhuoneen lipasto roppeineen, kyllä on vaikea ottaa kuvaa, että ei peilin kautta tulisi itseänsä kuvattua :)

Vuodekatos on paikallaan, mutta verhot siitä vielä puuttuu. Taidan kokeilla pitsiverhoja siihen, kunhan saan ommeltua verhoihin ripustusnauhat. Pehmokyltin huusin huutonetistä. Makuuhuoneen kaluston tarina on sellainen, että olin pitkään haaveillut tästä kalustosta, mutta kun ei ollut rahaa ostaa. Siskoni ihastui samaan kalustoon ja osti sen. Ihailin sitä aina heillä käydessäni vähän vihreänä kateudesta. Myöhemmin siskoni perhe muutti huvilalleen asumaan ja kalusto ei mahtunut siellä olevaan makuuhuoneeseen. Hän kysyi haluaisimmeko ostaa sen ja silloin juuri olimme saaneet tietää, että olemme saamassa veronpalautuksia. Siskoni ei tiennyt paljonko saamme veronpalautusta ja tietämättään pyysi kalustosta juuri saman summan kun palautusta oli tulossa. Kaupat tehtiin ja olen tyytyväinen, johdatusta sanoisin :)

3 kommenttia:

mimmuli kirjoitti...

Ihania lampaita täällä ihmettelemässä..joskus minulla on siellä haaveitteni paikassa myös muutama kuhan saamme sen kuntoon.=))

minnamarika kirjoitti...

Kiitos vierailustasi blogissani! sinulla on ihastuttava koti ja kauniita sisustuselementtejä. Täällä silmä lepää...

Siru71 kirjoitti...

Ihana makkari.