torstai 24. syyskuuta 2009

Lahja ja Ostokset
Kiirettä pitää..eilen olin Tampereella ja tänään Jyväskylässä sekä Muuramessa katsomassa lastenlapsia. Jyväskylästä hain huutonettiostoni, mitä esittelen huomenna :)

Täytyy tuottaa pettymys noiden Sinooperin juttujen kanssa...varmaan ajattelitte, että olen ostanut jotain ihanaa Tildaa, mutta ei...ostin vain tuon kehikon millä aijon tehdä kukkaverhot paperista ja sitten tuon risujutun, josta kehittelen jotain...


Tuo kuvassa oleva tyyny on kuopuksen tekemä koulussa lahjaksi äidille ja isälle, eikös ole ihana ja siistiä työtä <3 Ristipistolla tehty kukka sekä äidin ja iskän nimien etukirjaimet. "Pojasta se polvi paranee" :)

4 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Onpas taitava poika!

MaMMeli kirjoitti...

Siis tyttö tyynyn teki ja pojasta polvi paranee on vain sanonta :)

MariaK kirjoitti...

Ei, et kyllä tuottanut pettymystä. Sen verran olen "omien ideoiden" perään, että nuo Tildat ei viehätä lainkaan niin paljon kuin itse kokeileminen, ideoiminen ja tekeminen. Kukkaverho kuulostaa ihanalta, aivan mun jutulta. Jään innolla kuulostelemaan, millainen siitä tulee!
Girlandin pohja on ihana, sopivan "risuinen". Mitähän jännää siitä tulee? :)
Tyyny on ihana! <3

Olivieno kirjoitti...

En minä vaan tuollaisia siellä nähnyt! Tosin minulla on jo kehikko tai useita kun olen lainannut ja pitäisi kanssa tehdä niitä kukkasia!

Upea tyyny!