torstai 17. syyskuuta 2009

Mistä sisustuslehdistä sinä tykkäät?


Hei, minä olen päässyt irti sisustuslehtiriippuvuudesta :) Olin muutaman vuoden niin riippuvainen sisustuslehdistä, että oli oikein vaikeuksia mennä kaupassa lehtitelineen ohi ostamatta lehteä. Varsinkin talon rakennusvaiheessa minun piti ostaa melkein kaikki lehdet. Yleensä, kun sain lehden kotiin piti se heti ahmia ja usein petyin, kun siinä ei ollut mitään kivaa. Aina, kun ihastuin johonkin lehteen tilasin sen ja sitten kun se alkoi tulemaan huomasinkin, että lehti oli ihan huono. Nykyisin ostan ihan harvoin irto myynnistä lehden ja tällä hetkellä on mieleisin tuo Toivekoti. Plaza, avotakka, meidänkoti eivät kiinnosta minua yhtään, niiden sisustustyylit on kaukana minun maustani. Omakoti, koti ja keittiö ja tuo toivekoti on ihan kivoja. Mitä kotimaisia sisustuslehtiä sinä luet?

Hei ja se piti tietysti sanoa, että nyt olen koukussa tähän blogimaailmaan......

7 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Toivekoti, Maalaisunelma, Koti ja Keittiö myös kotimaisista sekä Glorian Antiikki. Maalla-lehtikin on välillä ihan ok.
Ulkolaisia sitten luen (siis katson kuvat...) kanssa. Ne on yleensä parempia kuin nuo kotomaiset julkaisut...

Vekarus kirjoitti...

Toivekoti, Maalaisunelma ja Koti ja Keittiö ovat suosikkini. Kaksi viimeistä tulee kotiin ja ensimmäinenkin on tullut, mutta siirtyy nyt sisustuslehtikierrätysystäväni valikoimaan. Lisäksi minulle tulee Glorian Koti, mutta siitä on mennyt maku viime aikoina. Mutta kesän jälkeen lukemattomien lehtien kasa on ihan hurja...

MariaK kirjoitti...

Glorian Antiikki on ykkönen, sitä tilaan!
Maalaisunelimia on kiva, samoin Toivekoti &puutarha. Enemmän ne sitten taitaa mennä ruotsalaiseen ja tanskalaiseen meininkiin. Saksassa on ihana Wohnen Romantische ja sitä pyydän reissaajia tuomaan. Wohnenista on useampia sisarlehtiä ja ne on kaikki upeita, Kukilla sisutamiseenkin oma lehtensä! :)

Olivieno kirjoitti...

Täällä yksi täysin koukussa! Jos voisit perustaa Anonyymit SisustuslehtiRiippuvaiset ja opastaa meitä onnettomia omalla kokemuksella pääsemään irti?

Minullakin on onneksi ystävä jonka kanssa vaihtelemme lehtiä ja tilauksia.

Bullukat kirjoitti...

Melko harvoin minäkin nykyään sisustuslehtiä ostan. Kotiin tulee Deko, jokin tarjous, mink perusteella tilasin. Koti ja keittiökin on joskus tullut kuin myös Avotakka. Toivekoti -lehti vaikuttaa mielenkiintoiselta, hmm, pitäisiköhän tutustua.

mammeli kirjoitti...

Juu, irti olen päässyt tuosta riippuvuudesta, mutta vielä on jäljellä suklaa ja blogiriippuvuudet...niistä en kyllä haluakkaan irti :)))

Nina kirjoitti...

Ihana kuulla,että olet riippuvainen bloggaaja!
Niin miekin=)
Tuo sama sisustuslehti riippuvaisuus oli minulla myös monet vuodet...kaikki oli saatava!Eikä ne sitten useinkaan mitään ihmeellisiä ollut...Avotakka,Coutry home&Garden ja Kotivinkki oli suosikkejani.
Mutta ei nuo sinunkaan riippuvaisuudet ole pahoja=)
Nyt mie hamstraan lankoja,täällä mie istun isojen lankakekojen keskellä=D