perjantai 18. syyskuuta 2009

Perunannostoa
Huomenna meillä on perunannostotalkoot. Mammeli kyllä häärii pääasiassa keittiössä ruokaa laittaen ja kahvia keitellen :)

Mukavaa viikonloppua kaikille teille <3

9 kommenttia:

Ida Maria kirjoitti...

Ihana kuva ja
hyvia talkoita =)

Pami kirjoitti...

Meillä nostetaan sunnuntaina peruna, kun näin lauantaina näkyy satavan vettä!

Mukavaa viikonloppua!

vanamo kirjoitti...

Mistäs tuollaisia söpöisiä perunoita löytyy? Onko teidän pellossa kaikki perunat tuota lajiketta?;)))) Mukavia talkoita!

Susanne kirjoitti...

Nauratti kun luin edellistä postaustasi sisustuslehdistä; sehän olisi voinut olla minun kirjoittama niin samoilla linjoilla ollaan:)
Mukavaa perunannosto talkoopäivää teille!

tinttarus kirjoitti...

Mukavaa ja reipasta potunnostoa!
Tuommoisia pottuja onkin mukava popsia! <3 <3 <3
Sisustuslehtikoukusta blogikoukkuun:) Näin minulla ainakin.....Kotivinkki tulee tilattuna ja siitä tykkään. Ja silti noita muita ihanuuksia tulee heitettyä ostoskärryyn aika ajoin:)Toivekoti&Puutarha viimeksi.....IHANA sekin!!
Sydämenmallista syysviikonloppua!!

Kesäkukka kirjoitti...

Täällä myös perunoita nostetaan, kun mies sai tuon maakellarinkin toimintavalmiiksi. Saahaan perunat talveksi säilöön :)

Marge kirjoitti...

Onpas sydänystävällisiä perunoita!!!;D

Edelliseen postaukseesi viitaten: Tällä hetkellä pidän lehdistä eniten Maalaisunelmasta ja Toivekoti&Puutarhasta. Minulle tuli Talo&koti, mutta lopetin sen. Välillä siinä oli paljon minulle mukavaa luettavaa, mutta väliin meni monta numeroa, etten löytänyt mitään luettavaa. Avotakasta en ole ikinä tykännyt, koska siinä sisustustyyli on aivan erilainen kuin omani. Lisäksi olisi ihana välillä ostaa ulkomaisia lehtia, ruotsalaisia ostankin joskus, mutta tämän blogimaailman kautta on löytynyt niitä kiinnostavia lehtuiä enemmänkin:)Niitä täytyy sitten katsastella Sokoksista yms. joissa on vielä suurempi lehtimyynti kuin muualla...
Kyllä, blogimaailma on minullekin nykyään tärkeämpi kuin sisustusohjelmat ja lehdet, vaikka niitäkin rakastan;)

Mukavaa perunannostotalkoo viikonloppua sinnepäin!!:))

Nina kirjoitti...

Hyvää viikonloppua!
Ja paljon perunoita teille <3

mammeli kirjoitti...

Täytyy tunnustaa, että tämä perunakuva ei ole omani, vaan googlesta löydetty:( Eipä silti jokunen sydänperuna tuli meidänkin maasta :)