perjantai 16. lokakuuta 2009

Lepäilee ja löhöilee se mammakin


Niin ajattelin tunnustaa, että mamma se vasta osaa nautiskella:) En ollenkaan ole uhrautuvaa sorttia, vaikka joku voisi luulla. Tänä viikonloppuna ei ole tiedossa mitään erikoista ja aloitinkin viikonlopun korvapuusti kahveilla. Kahvit juotiinkin oikein mammelin ja ukkokullan kihlakupeista. Saimme kupit siis kihlalahjaksi vuonna 1981.


Minä olen sellainen nykymamma, että osaan sanoa joskus jälkipolville ei sanan. Välillä nautiskelen hiljaisuudesta täällä Kivimäessä. Tykkään, kun lapset ja lapsenlapset ovat ympärilläni, mutta silloin kun haluan löhöillä sanon sen suoraan. Ajattelen, että kun olen hoitanut neljä lasta niin hyvin, kuin olen osannut ja laittanut ne aina etusijalle, kun he olivat lapsia, niin nyt minulla on oikeus kuunnella itseänikin. Siis jos olette saaneet minusta sellaisen kuvan, että hoitelen aina lapsia, se ei pidä paikkaansa. Rakastan lapsia, mutta myös oma napa on tärkeä :)

Rentoutukaa ja hemmotelkaa tekin itseänne mahdollisuuksien mukaan tänä viikonloppuna mukavat blogiystävät <3

8 kommenttia:

piitis kirjoitti...

Mmmm...ihanaa korvapuusteja. Kauniit ruusukupit.

Rentouttavaa viikonloppua!!
^_^Piitis

Susanne kirjoitti...

Ihanat kupit ja niin herkullisen näköisiä korvapuusteja!
Kyllä se niin on että joskus täytyy hemmotella itseäänkin!:)
Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle!

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi kuinka kauniit kupposet!

Vekarus kirjoitti...

Se on hyvä, että osaa rentoutua ja sanoa ei! Ihana paikka teillä kyllä on, ihania kuvia edellisessä postauksessa!

vanamo kirjoitti...

Puhut asiaa. Ei ole pahasta, jos ajattelee terveellä tavalla myös itseään. Jos ei voi hyvin, voiko olla iloksi muillekkaan? Ihanan rentouttavaa viikonloppua sinulle:)

Marge kirjoitti...

Tuo on vain tervettä!!:)) Silloin, kun hoitaa lapsia tekee sen iloiten ja silloin, kun tuntuu, että kaipaa omaa rauhaa, myös sanoo sen:)Silloin on kaikilla hyvä olla!! Jos ei hoida itseään ei oikeasti ole iloksi kellekään...niin se vain on:)

Kulläpäs on upeat kupit, kyllä noista kelpaa juoda!!:)Ja korvapuustit, nam;)

KIITOS, KIITOS niiiiin lämpimistä ja kauniista sanoistasi blogissani!!!!:))))
Totuus on kyllä tässä bloggailussa se, että ilman teitä ihania ihmisiä ja teidän ystävällisiä sanojanne(kommentteja) tuntuisi kuin höpisisi siellä ihan yksikseen ja sitä ei kauan viittisi tehdä...;)

Sinä puhuit kuvan antamisesta itsestäsi, minäkin aina välillä ajattelen, että toivottavasti en anna väärää kuvaa itsestäni...kuitenkin tääläkin haluaisin olla ihan aito oma itseni, mutta netti on kuitenkin netti....;) Olen minä romanttinen luonne, mutta myös tempperamentinen tietyissä asioissa ja huumoria, räväkkääkin löytyy....Toivottavasti sinä olet minusta saanut suht oiekan kuvan...

Ihanaa ja leppoisaa viikonloppua, toivottelee toinen joka osaa kans löhötä ja usein..;))

MaMMeli kirjoitti...

Juu, tytöt kyllä se niin on, että itsekkin pitää nauttia elämästä. Olen ajatellut, että jos väsytän itseni kokonaan, niin en jaksa vanhempana hoitaa lastenlapsia ollenkaan. Luulen ja toivon, että niitä siunaantuu aika monta vuosien saatossa ja minä haluaisin kaikille olla läheinen mamma.

Marge olen saanut sinusta lämpimän, sydämellisen ja jalat maassa olevan kuvan <3 Minulle tulee aina välillä tunne, että itse tuon vain parhaita puoliani blogissa esille...haluaisin kuitenkin välittää kuvan tavallisesta ihmisestä vikoineen päivineen. Kiitos, että olet olemassa saat usein päiväni kirkastumaan :)

Mari kirjoitti...

Ihanat kupit <3 Se on terveellistä välillä sanoa ei :)