lauantai 10. lokakuuta 2009

PiparivarkaitaMamma nukkui tänään puoleen päivään ja heräsi siihen, kun kännykkä soi. Puhelimessa oli tytär ja kysyi, voisivatko tulla mammalaan. Tottamaar mamma vastasi ja ensimmäisen lomapäivän ohjelma oli selvä. Piti olla tänään siivouspäivä, mutta se vaihtuikin sotkupäiväksi :) Ihan mukavaa, ei se siivous oikein maistunutkaan. Tänään on laiteltu ruokaa, kerätty pellolta lampaille vielä kauroja, leikitty kuraleikkejä,käyty tallilla lampaita katsomassa,herkuteltu ja käyty viemässä kynttilöitä haudalle ym. Mamman mussukat syövät pipareita mamman lasipurkista ja samalla harrastivat naamavoimistelua, kun mamma otti valokuvia :) Mitähän huominen lomapäivä tuo tullessaan <3

7 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihana kuva ja kiva päivä teillä ollut! :)

Anonyymi kirjoitti...

Suloisia piparivarkaita =)
mutta kyllä sinulla on ollut kiva päivä,siistiäkin näyttää olevan =)
Ihanaa kun tulit tuonne uuteen blogiini<3
Terkkusin Nina/www.ninanpaja.vuodatus.net

Jossu kirjoitti...

Oikea touhupäivä taas mammelilla :)
Ja varmasti nämä suloiset lapsukaiset muistaa kaikki ihanat yhteiset jutut ja mamman piparkakut vielä isoinakin. Ihana olet :)

Anonyymi kirjoitti...

Söpöläiset,ja mammalla kaunista sielä kotona!

Pihlajanmarja kirjoitti...

Eikö ole ihanaa, kun on loma! Et taida pitää siivouksesta sen enempää kuin minäkään. Koko viikonlopun olen pohtinut, muten teksisi siivouksestakin mukavan HARRASTUKSEN.

Marge kirjoitti...

Siistiä on, joten ei turhia stressejä siivouksesta...;D Ihanat mussukat ja sinä olet varmasti heille ihana mamma, ei epäilystäkään...;))
Tunnustuksesi olet ehdottomasti ansainnut!!:))

Korpikuja kirjoitti...

Ihanaa siellä teillä Mammeli.
Voi miten herttaisia kultia syövät pipareita.
Tiina