sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Enkeli löysi paikkansa


Mukavaa sunnuntai-iltaa <3

Wilhelmiinan tekemä ihana kranssi löysi lopulta paikkansa salin ovesta <3 Siinä se seuraa, mitä Kivimäessä tapahtuu <3

Tämä sunnuntai vietettiin aika kiireisissä, mutta mukavissa merkeissä. Tytär poikineen oli yötä ja aamulla lapsenlapsi 3v tuli herättämään mamman kirkkoon. Eikös ole uskomantonta, että 3 vuotias haluaa omasta halusta lähteä kirkkoon? Vaarin kanssa hän on ollut jo monta kertaa siellä, mutta nyt kaksikko halusi, että mammakin lähtee. Mamma sanoi, että jos vaari ja poika antaa suukon jaksaa mamma herätä. Kiltisti "pojat" antoivat mammalle suukot ja mamma sai voimaa nousta sängystä :) Niin me kolme menimme kirkkoon ja vietimme ihanan kirkkohetken. Kirkosta tullessamme leikimme ulkona koko perhe ja ruokailun jälkeen tyttären perhe lähti kotiinsa.

Iltapäivällä tuli sähkömies perheineen käymään. Mies korjasi seinävalaisimen ja kahvittelimme heidän kanssaan. Heidän lähdettyään menimme tallille Helmiä ja Hilmaa hoitamaan. Kuopuksemme siivosi pilttuun sillä aikaa kun ulkoilutin lampaita ja lopuksi ruokimme tytöt kauralla, perunoilla ja heinillä. Rapsutukset vielä ja lähdimme kotiin.

Illalla tuli vielä kylään ystäväperheemme, jotka ovat kuopuksemme kummeja. Kahvittelimme ja juttelimme kuulumiset. Oli mukava kun tulivat meitä katsomaan <3 Nyt pitäisi suunnitella mihin huomenna mennään...jotain mukavaa pitäisi keksiä....

6 kommenttia:

Kris kirjoitti...

Moi, ihanaa kun lastenlapset käyvät siellä, eiks vaan. Ja teille riittää siellä lapsille mukavaa puuhaa, etkä tarvinnut siivota :)
Mukavaa viikonalkua sinulle
toivoo Kristina

kisu kirjoitti...

Kaunis paikka ihanalle enkeli-kranssille. Ja kaikkea kaunista löysin muutoinkin blogistasi!
-kisu-

vanamo kirjoitti...

Kaunis enkeli. Kivoja asioita luin sinusta tuolla paljastuksissa:) Mukavaa alkavaa viikkoa.

Wilhelmiina kirjoitti...

Hei :)

Kaunis paikka ja teillä on niin tunnelmallista :)

Ihana kun pienet lapset saavat teillä käydä. Meillä on taas niin ettei ole mummuja ja vaareja kuin monen sadan kilometrin päässä. Kyllä 700 km tuntuu aika pitkältä matkalta. Mutta olemme löytäneet varamummolan täältä meiltä ja kerran kuussa lapset saavat käydä mummulassa. Viihtyvät siellä ja voi miten tärkeeää on tosiaan pienille että saavat käydä mummulassa .

Kaunista viikkoa :)

Olivieno kirjoitti...

On teillä ollut vipinää! Kaunis enkelikranssi, taas yksi idea joka täytyy tallettaa korvan taakse...

Mari kirjoitti...

Ihana enkelikranssi <3 Selasin noita alempia postauksia ja katsoin että ooo, olet tilannut porakoneen itsellesi kun oli Makitan laatikko :) Kaunis enkelikranssihan sieltä paljastui...