maanantai 12. lokakuuta 2009

Lomapäivä

Tänään on siis ensimmäinen lomapäivä ja huomenna viimeinen, ei siis kovin pitkä syysloma :) Kovasti haaveilin käymistä jossain kivassa paikassa, mutta katinkontit :( Olen vähän huonolla tuulella, kun Isäntä ei ollut innokas lähtemään minnekkään, kun on kuulemma töitä, jotka pitää hoitaa.....
Tänään ei päästy käymään, kun lähimmällä kirppiksellä ja sieltä tämä "kaukalo". Ihastuin tähän heti ja hintaa tällä ihanuudella oli vain 2,5 e :)
Päädyissäkin on tälläiset kivat kuvat ja muutenkin näyttää ihanan kuluneelta :) En oikein tiedä vielä mitä tähän laittaisin, keksitkö sinä mikä tässä näyttäisi kivalta ? Nyt alankin jo vähän leppymään, kun saan teille kirjoitella... niin ja onhan kai se päivä vielä huomennakin.....

5 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Hurmaava kaukalo! Kukkiahan tuohon voisi laittaa tai joku kynttilä-asetelma. Olen vähän huono keksimään, mutta astia on kyllä upea!

Kris kirjoitti...

Moi!
Tekisin niin että laittaisin siihen poronjäkälää... meniks toi nyt oikein, siis valkoharmaata sammaletta- tietysti muovia alle ja valkoisen syklaamin, niin se voisi hyvinkin seisoa siinä pöydällä, oletan että se on nyt kuistilla.
terv Kristina

Vuokko kirjoitti...

Kukkasia minäkin tuonne laittasin, mut mähän olenkin sellanen, että ensimmäiseksi aattelen kukkia ja sitten toiseksi vasta jotain muuta ;))

Anonyymi kirjoitti...

Oi kaunis,ja tosi halpa!
Taitaa olla myös melko vanha..?

vanamo kirjoitti...

Hyvä löytö. Hassua, tuli ihan talvinen olo kuvistasi, kun ikkunasta pilkistää kaunis sininen hämärä:)