torstai 19. marraskuuta 2009

Niilo on löytänyt emon

En tiedä itkisinkö vai naurasinko, katsokaa nyt itsekkin......Niilo on nyt viikon verran joka ilta nukkumaan mentäessä hakeutunut Ninnin( cotton de tulear 11,5 vuotta) nisille. Hartaana ja kehräten Niilo imee Ninnin tissiä. Välillä Ninni on kiusaantunut ja välillä nuolee tyytyväisenä Niiloa. Ninnillä ei ole koskaan ollut pentuja ja aikaisemmin en olisi voinut kuvitellakkaan, että se olisi moiseen hommaan suostunut. Tämä on kyllä aika koomista, kun mummu joutuu vanhoilla päivillään vielä keinoemoksi:)

9 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Voi jee kun hellyttävää <3

Tarleena kirjoitti...

Aika hauska! Onko Niilo vieroitettu omasta emostaan liian aikaisin?

Pihlajanmarja kirjoitti...

Siis meillä vanhat koirat (joita ei enää ole) olivat kissoille emona, vaikka olivat uroksia. Oli se hassua. Mutta kun olivat niin kilttejä ja nisäthän ne on urkoksillakin. Cottonimme ei kyllä olisi moiseen suostunut. Eläimet ovat ihkuja.

Kris kirjoitti...

Ihanaa, hellyttävää. Ei taida vanha tyttö pistää vastaan ollenkaan!
Pikkuisella on tutti ;)
Meidän Wippe oli pyydystänyt hiiren eilen. Emme ole aikaisemmin nähneet sillä hiiri suussa, mutta tuskin se oli ensimmäinen. Hän kantoi hiiren tyytyväisenä sisälle. Tämä taas aiheutti pienen sekamelskan meillä. Kisse murisi uteliaille koirille ja tyttäreni Je, 16v, huusi kuin palosireeni ;)
Vanhempi katti, Tarzan, makasi tyytyväisenä keittiön tuolille ja katseli. Lopulta sain hiiri-paran, kissat ja koirat pihalle. Huhh tätä elämää... rakastan tätä!!
Kristina

Vekarus kirjoitti...

Ihania!

Titti kirjoitti...

Ihanaa!! Rakkautta yli roturajojen! =)

Siru71 kirjoitti...

Sööttiä :)

Marge kirjoitti...

Voi, kuinka LUTUSIA!!!!!!:)))))

Minulla oli lapsena(kin) kissa ja tämä kisu kans pienempänä oli hassu. Se kulki sellainen langoista tehty palloisen tupsun kanssa ympäri pirttiä ja "klutkutti" (niinkuin silloin sanoimme) sitä suussaan...;)
Muistan vieläkin sen hyvin:)Epäilimme silloin, että olisiko vieroitettu lian aikaisin emosta, mene ja tiedä...

Ihana video, kiitos!!!:))

Olivieno kirjoitti...

Voi kuinka suloista. Meidän maatiaiskissamme tykkäsi lutkuttaa minun tukkaani, vielä vanhoilla päivillään. Maatiaiskissat vieroitetaan usein liian aikaisin emostaan, niiden oikeaa ikää kun ei aina tiedä.