tiistai 29. joulukuuta 2009

Lainalapset joululomalla


Haimme "lainalapset" meille tänään. Huomenillalla viemme heidät kotiinsa. Ulkoilimme juuri äsken ja murkku hiihteli vanhemman lapsen kanssa. Minä leikin nuoremman kanssa ja Ninni koira nautti juoksemisesta ihanassa talvisäässä. Se meidän kiireinen pukki oli jättänyt huolimattomuuksissaan lapsille paketit tänne, pojalle Salama- auto ja tytölle praz-nukke, nyt niillä leikitään innolla :)

Uudenvuoden aatoksi olemme ajatelleet lähteä siskolleni. Hän asuu ihanassa talossa järvenrannalla ja sinne on meiltä matkaa n. 130 km. Siskoni mies on rauta-ja maatalouskauppias ja uutena vuotena heillä on aina hieno ilotulitus. Myymättä jääneet raketit, kauppias itse päästelee taivaan tuuliin :) Meidän ukkokulta taas ei ole oikein innostunut tuosta rakettihommasta, joten näin murkkummekin pääsee nauttimaan rakettihommista.

Niin ja myöhemmin tänään esittelen, mitä ostin, kun olin "tuulettumassa" eilen Ideaparkissa :)
Posted by Picasa

3 kommenttia:

Kris kirjoitti...

Moi!
Meillä on lumi vähentynyt huomattavasti mutta tänään on tullut vähän lisää. Pakkassäätä odotellaan :)
Minäkään en ole innostunut raketeista, mutta lapset haluavat muutaman raketin ja äiti ostaa ;)
Onhan ne kiva katsoa, mutta jotenkin niin turhia...
Paukkuvatkin niin pahasti ;)
Käyn vielä katsomassa mitä olet ostanut :)

LeenaJohanna kirjoitti...

En myöskään ole innostunut raketeista. Kissatkin pelkää ja hakeutuu syliin jo varhain illalla. Toivottavasti mies ei kovin paljon tuhlaa poikien raketeihin.
Täytyy tulla vielä vilkaisemaan ostoksesi.

Johanna kirjoitti...

Moi!
teillä on lainalapset siis nyt :) Kerro terkkuja!
Minä lupauduin menemään uuden vuoden päivänä aamuvuoroon, että se niistä vapaista sitten. aattona oon kuitenkin vapaata.