perjantai 18. joulukuuta 2009

Perjantai-ilta

Mammelin ensimmäinen Maileg-tonttu :)
Olen ollut tänään maailman onnellisin hoitotäti. Eräs lapsi, jota olen kaksi vuotta hoitanut ja joka syksyllä siirtyi isompien ryhmään, toi minulle tänään tämän ihanan suklaakortin. Olin aivan hämmästynyt ja kysyin, että miksi sinä minulle tämän annat? Hän hymyili ujosti ja sanoi, että kun minä tykkään sinusta. Kyyneleet tulivat silmiini, koska en ole enää puoleen vuoteen häntä hoitanut ja silti hän halusi minua muistaa. Emmekä totisesti aina päästäneet toisiamme helpolla:) Ihania nuo lapset, kyllä he tietävät jos aikuinen parhaansa on yrittänyt <3
Joululahjat on melkein kaikki paketoitu. Murkku paketoi suurimman osan, minä vain muutaman. Tontut kai säkit hakevat yöllä ja joulupukki sitten tuo ne aattona. Joka vuosi auttelemme vähän pukkia:)

Matot on muuten ulkona tuulettumassa ja pölypunkit saavat kyytiä. Muuten siivous ei tänä iltana ole oikein edennyt...sitten ehkä aamulla:)

5 kommenttia:

Ida Maria kirjoitti...

Hellyyttavia ovat nuo pikku-ihmiset =). Ihana tuo alla oleva nallekuva.

Johanna kirjoitti...

Varmasti tuli hyvä mieli :)
Onpas mukava kun vilautit paketteja..oottehan muistanut ne meidän paketit laittaa kanssa säkkiin...lisää tuomme aattona :)
Ihanaa kohta on Joulu!!!

Katja kirjoitti...

Lapset on kyllä aivan ihania noiden muistamisien kanssa.

Suloiset nallet tuolla alempana. Meillä vain yksi yksinäinen.

PikkuBertta kirjoitti...

Lasten suusta se totuus tulee.Ne on niin aitoja.Kyllä minäkin monet halit ja kortit tällä viikolla olen hoitolapsilta saanut.Tippa siinä tulee silmään.

Kaunista joulunodotusta.

Sinulla se onkin jo hyvällä mallilla.Mulla tämä flunssa sotkenut kaikki tohinat.

Kris kirjoitti...

Muistathan että lapset sanovat aina totuuden :)
Olet varmaan hyvä hoitotäti, välität oikeasti lapsista. Sellainen tunne minulle ainakin on tullut täällä bloglandiassa ;)
Hyvää viikonloppua!!