sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Sunnuntain sutinat

Tämä päivä on mennyt siivotessa. Lattiat on nyt pesty ja pölyt pyyhitty. Lakanat vaihdettu melkein kaikkiin sänkyihin ja pyykkiä PESTY...huh ja sitä riittää. Huomenna laitetaan koristeet ja viimeistellään siivousta. Ihanaa nyt näyttää jo mukavammalle ja kohta saa alkaa joulunvieton.

Illalla oli murkun kummit käymässä, kahviteltiin ja sovittiin teatterireissusta tammikuulle. Mennään katsomaan komisario Koskista Tampereen Työväen Teatteriin. Komisario Koskista esittää Pentti Helin, joka oli rinnakkaisluokalla, kun olin yläasteella. Pena oli ihku ja kaverini Anne oli häneen ihastunut :)

Meidän lampaat ovat voineet hyvin, vaikka on ollut kylmää. Olen vienyt niille lämmintä puuroa ja lämmittänyt juomavettä. Jouluksi olen ajatellut ilahduttaa Helmiä ja Hilmaa kauralyhteillä ja kerpuilla. Täytyy ottaa sitten valokuvia niiden joulusta:)
Posted by Picasa

3 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Olet kovasti ahkeroinut! Eikö olekin sitten ihana ja rentouttava tunne;)
Tuo kalenteri tuossa ylhäällä on todella kaunis, vanhanaikainen.
Minua hymyilytti tänään, (kun tyttö nyt tietää, kuka lahjat ostaa, eka joulu, jolloin hän on varma;)), niin hän sanoi tehneensä meille vanhemmille itse jotain pientä, niin suloista:)

Voi noita lampaita, kiva nähdä niistä kuvia jouluna:)

Piipahdan varmasti vielä blogissasi, mutta toivotan silti jo: OIKEIN IHANAA JA RAUHALLISTA JOULUA SINULLE JA LÄHEISILLESI!! Kiitos ystävyydestäsi!:)

vanamo kirjoitti...

Ihanaa Joulua sinulle ja perheellesi!

Sari kirjoitti...

Voi omia pikkuisia lampaita siellä =) mulle kotiutui lammas postin kautta tänään =)
Ahkerana siellä mutta tosiaan näin joulun aikana saa olla koko ajan touhuumassa enemmän tai vähemmän!!!! Ihanaa joulun odotusta <3