maanantai 8. helmikuuta 2010

Kirppiksellä

Maanantaina mamma meni kirppikselle katsomaan, se päivä oli iloinen......
Vähän tässä laulattaa, vaikka ei mitään erikoista sieltä löytynytkään....kaksi pientä ostosta kumpikin euron kappale. Raija Maulan kirja: Aurinkosadetta, suloinen piirros ja asetelmakirja ja vanhanaikainen esiliina. Essun ajattelin laittaa kesällä eteeni, keittää Kivimäen torpassa pannukahveet, istua torpan rappusilla ja ryystää kahveeta tassilta. Minua joskus mummuttaa ja silloin edellämainittu hetki on oivaa puuhaa:)
Tänään illansuussa tyydyin kuitenkin tähän broilersalaattiin ja ruisleipään.

Huomenna minulla onkin töissä iltavuoro ja siihen päälle vielä palaveri, siis huomenna ei paljon muuta tapahdukkaan. Tai voihan töissä olla hyvin tapahtumarikasta, sillä lasten kanssa harvoin on päivät rauhallisia ja tylsiä :D

5 kommenttia:

Kris kirjoitti...

Herkullisen näköinen salaattti!
Oletko laihiksella, vai syötkö aina näin terveellisesti iltaisin?
Minäkin kävin meidän kylän kirppiksellä tänään. En löytänyt kuitenkaan mitään...tai oikeastaan, siellä oli nätti vanha potkukelkka. Oli kuitenkin sen verran hutera etten arvannut ostaa sitä. Se tulee nimittäin olla niin kestävä että se kestää myös käyttöä, ei pelkästään katseita!

LeenaJohanna kirjoitti...

Kirppiksellä käynti piristää toisinaan kummasti.
Olen ollut itsekin pikkusen sellaisella tuulella että on mukava olo ja laulattaa..
Työkin on sujunut kuin tanssi vaan.
Taitaa nuo sunnuntaiset Metro areenan illat vaikuttaa minuun todella positiivisesti.
Herkullista salaattia.
Voi kunpa olisi voimia alkaa syödä kevyesti.
Voimia ja pirteyttä työviikkoosi!!

minnamarika kirjoitti...

Kirppiskierros on toisinaan oikein piristävää ja joskus jännittävääkin...Edellisen postauksen makuuhuone ja uusi katos ovat i-h-a-n-a-t-!!! Kyllä kelpaa köllötellä tuollaisen pitsikatoksen alla, huokaa :))

mukavaa työviikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Heips Mammeli !
Olis kyllä maistunu mullekki eilen tommonen salaatti .. olin niin väsähtäny et kaurapuuroo vain syötiin papan kaa... en jaksanu muuta väkräillä :) Harmittaa ku meijän muksuillaki ois päiväkodissa isovanhempienpäivä ens viikolla .. eikä myö nyt päästä osallistumaan ku alkaa rakennushommat jyllätä täysillä. Lapset ovat yleensä harjoitelleet mukavat ohjelmat meille ukeille ja mummoille. Onhan siinä hoitajillaki ollu aikamoinen järjestely ja homma. Terkkuja hanne

Mari kirjoitti...

Ihana tuo edellisen postauksen katos <3 Kirpparikierros on aina piristävää :)